marți, 1 noiembrie 2011

Board Game Buzz 1 Noiembrie

  • Designerul primului board game românesc în adevăratul sens al cuvântului, Warriors & Traders, ne-a anunțat că lansarea jocului pentru publicul din România va avea loc pe 12 noiembrie la Ceainăria Tabiet. Mai e puțin și vă veți putea da și voi cu părerea.

  • Reeditarea unui clasic semnat de bătrâna editură Avalon Hill, Merchant of Venus, a pornit scântei între 2 edituri actuale, Fantasy Flight Games și Stronghold Games. Se pare că ambele edituri sunt sigure pe faptul că dețin drepturile pentru această licență și încă nu se știe cine va scoate într-adevăr noua ediție. Cert e Merchant of Venus a fost un joc foarte apreciat la vremea lui, în 1988, care simula comerțul și dezvoltarea spațială într-o lume SF.
  • Editura Mayfair Games a anunțat lansarea unui nou scenariu pentru binecunoscutul Settlers of Catan, anume Catan: Oil Springs, în care coloniștii vor descoperi pe insulă petrolul. Regulile sunt deja disponibile aici.
  • Dacă doriți să sprijiniți proiectul Mutant Meeples o puteți face pe Kickstarter aici. Mutant Meeples se aseamănă destul de tare cu Ricochet Robots, în sensul că scopul jucătorilor este să mute meepleșii mutanți cât mai repede, deci în cât mai puține mutări, la locul crimei pe care ei trebuie să o investigheze. Pentru 20$ primiți jocul la lansare (la care adăugați 20$ pentru livrare în România).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu