vineri, 25 noiembrie 2011

Noutăți de la Lex Hobby Store

Prietenii de la Lex Hobby Store au fost foarte ocupați în ultimul timp cu umplerea rafturilor cu noi apariții, așa că trebuie să vă arătăm și noi măcar câteva dintre cele mai interesante.


Un joc de fantezie pentru 2 - 6 jucători, Zanziar ne aduce în atenție o serie de eroi puternici care umblă pe tărâmul lui Zanziar pentru a recupera tronul puterii. Eroii carismatici își ghidează aventurierii aliați și armatele lor prin bătălii, aventuri și diverse evenimente. Eroii trebuie să adune armate, să facă alianțe cu aventurieri, să omoare alți eroi și să captureze orașul pentru a-și îndeplini scopul.



Penny Arcade: The Game - Gamers vs. Evil Bine ai venit in lumea Penny Arcade, comicul de top de pe internet pentru tot ce înseamnă gaming. Și normal că merită să aibă propriul joc de deck building. Jucătorii vor avea un pool comun. În Penny Arcade: The Game - Gamers vs. Evil, jucătorii vor lua dintr-un teanc comun de cărți, cărți care reprezintă lucruri din lumea Penny Arcade, fiecare având un personaj cu abilități unice. Cumpără cărți de gamer cu aurul tău. Construiește-ți deck-ul perfect ca să câștigi.



Innovation
Acest joc te va purta prin toate inovațiile de la Epoca de Piatră până la timpurile moderne. Fiecare jucător construiește o civilizație bazată pe tehnologii variate, idei și progrese culturale, toate reprezentate de cărți. Fiecare carte are o putere unică ce vă dă voie la avansări ulterioare, la punctaj și chiar la atacat alte civilizații. Ai grijă că s-ar putea ca alte civilizații să profite de ideile tale.

Civilization: Fame and Fortune
Extensia Fame and Fortune pentru jocul Civilization dă jucătorilor mai multe opțiuni de joc. Apar 4 noi civilizații: arabii, spaniolii, grecii și indienii. Un nou deck de "great persons" din care jucătorii pot lua personaje ca Ioana D`Arc, Marco Polo, Hannibal sau Gustavus Adolphus. Noi jetoane de hartă, noi cărți de tehnologii, de cultură și introducerea deck-ului de investiție. Include componente pentru un al cincilea jucător.




K2: Broad Peak 
K2: Broad Peak este o extensie pentru jocul de cățărat pe munți K2 care include o tablă de joc față/verso, tokene și reguli noi. Tabla de joc prezintă al 12-lea cel mai înalt munte din lume cunoscut ca și K3 și acum denumit Broad Peak. Jocul oferă 2 misiuni care sunt bazate pe misiunile istorice al cățărătorilor polonezi din 1984. Amândouă misiunile au tabla lor diferită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu