miercuri, 23 noiembrie 2011

Board Game Buzz 23 Noiembrie

  • Colecția Ticket to Ride este așteptat să fie mărită în luna decembrie prin lansarea Ticket to Ride Map Collection: India & Switzerland în decembrie, o extensie cu 2 hărți pentru jocul original sau pentru cel cu harta Europei, care va conține și câteva reguli speciale atât pentru harta Indiei cât și pentru cea a Elveției.


  •  Cel mai bun joc de cărți: 7 Wonders  
  • Cel mai bun joc print n play: The Thing   
  •   Cel mai bun joc de familie: 7 Wonders  
  • Un joc care sună foarte interesant este Article 27: The UN Security Council Game, un joc despre, ați ghicit, votatul în Consiliul de Securitate al ONU. Este vorba de un joc despre negociere pură pentru 3-5 jucători. În fiecare tură, unul dintre jucători este Președintele care va supune la vot o serie de rezoluții, fiecare jucător având o anumită agendă și trebuind să voteze într-un anumit fel. Orice vot negativ la o rezoluție face ca acea rezoluție să pice, dar votatul negativ aduce multe dezavantaje, așa că jucătorii vor fi nevoiți să caute soluții de compromis. Pare un joc care nu ar plăcea oricui, dar care mie îmi surâde chiar mult.
  • Pentru jucătorii de Innovation al lui Carl Chudyk (tăticul Glory to Rome), va fi o veste bună faptul că se pregătește lansarea celei de-a doua expansiuni pentru jocul de cărți istoric. Titlul acesteia (provizoriu, aparent) va fi Innovation: Figures in the Sand, în care se promit 2 inovații (sic!), adică introducerea de cărți cu lideri de toate felurile și din toate timpurile și de cărți cu stări, cum ar fi Războiul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu