joi, 10 noiembrie 2011

Board Game Buzz 10 Noiembrie

  • Matematicianul Reiner Knizia este neobosit - a anunțat o nouă formulă magică sub forma unui joc gratuit în care a combinat foarte apreciatul Sudoku cu la fel de apreciatul Domino și i-a ieșit, ce altceva?, Domino Sudoku. Regulile și jocul în sine, care poate fi pur și simplu tras la imprimantă, pot fi găsite în limba germană, aici.

  • Editura Cryptozoic Entertainment a anunțat pentru 2012 un joc care sună interesant și promițător, Locke & Key: The Game. I-au spus așa pentru că originalul este o bandă desenată, iar în joc jucătorii vor trebui să coopereze ca să supraviețuiască în casa Key, unde vor găsi foarte multe chei care le vor deschide noi posibilități de joc.
  • În afară de a decide sorții într-un joc, ce poți să mai faci cu zarurile? Artistul Tony Cragg ne arată exact asta aici.
  • Editura spaniolă nestorgames a publicat jocul Hop It!, un joc de Cameron Browne, în care jucătorii controlează o serie de mormoloci și broaște într-un joc care se aseamănă puțin cu jocul de Dame. Când o broască sare peste altă broască, broasca sărită este scoasă din joc, iar când sare peste un mormoloc, acesta din urmă se transformă într-un adult. Un joc pentru 2 jucători, care pare potrivit pentru duminică după-amiază.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu