miercuri, 9 noiembrie 2011

CONCURS România Mare joacă board games - Taraba de Jocuri și Ce Jucăm?

Dragi români, vi se pregătește ceva! Și cum noi am fost întotdeauna extrem de sinceri cu voi, vă zicem de pe acuma ce: WARRIORS & TRADERS! Da, primul joc românesc 100% este disponibil pentru voi cu un efort minim - să ne trimiteți între 9 și 30 noiembrie pe adresa cejucam@googlemail.com câteva rânduri despre un joc de societate care v-a mers vouă  la suflet în ultimul timp.

Mai exact, Taraba de Jocuri și Ce Jucăm? vă invită la un concurs de recenzii ale voastre, ale românilor pe care Andrei Novac și echipa de la NSKN Legendary Games îi reprezintă în minunata lume a jocurilor de societate moderne.

Nu vom tăbărî pe voi cu cerințe ca otomanii pe Mihai Viteazul la Călugăreni, nici nu vă vom îngrădi libertatea de a vă alege jocurile despre care scrieți cum pățeau românii în vremea lui Împușcatu'. Nu, domnule, este treaba voastră să vă hotărâți despre ce scrieți și în ce structură, fiți doar cu gândul la a ne convinge pe noi că alegerea voastră este interesantă și frumos expusă. 

Iată, deci regulile: 
1. Nu acceptăm 2 (sau mai multe) articole despre același joc, dar acceptăm 2 (sau mai multe) articole de la aceeași persoană. 
2. Articolele voastre nu trebuie să depășească o pagină A4, concizia fiind și ea una dintre mamele succesului.
3. Articolele trebuie să fie originale, adică să nu fi fost publicate anterior pe alte site-uri sau luate de pe referate.ro.

Sigur că cele mai frumoase și interesante articole din concurs vor fi recompensate așa cum domnitorii români recompensau pe turci când nu le călcau țara. Peșcheșul nostru pentru cel mai bun articol va fi jocul WARRIORS & TRADERS. Și ca să vă arătăm cât vă apreciem eforturile, 2 participanți vor primi o reducere de 10% la un joc de la Taraba de Jocuri, iar ceilalți participanți vor primi câte 5%.

Câștigătorii vor fi deciși de noi și vor fi anunțați în data de 1 decembrie, în ziua în care s-a înfăptuit România Dodoloață! Spor la scris!

Un comentariu: