joi, 28 iulie 2011

Top 5 jocuri cu şi despre sex

Intrăm în acest top 5 într-o zonă fierbinte a jocurilor de societate. Bine, poate că societate e mult spus în cazul jocurilor de mai jos, fiind vorba mai mult de niște jocuri de intimitate. Că doar nu spuneam prostii când vă tot ziceam că jocurile de societate pot îmbrăca toate formele și temele din lume. Iată că se poate! Top 5 jocuri cu și despre sex! Să nu ne bănuiți că le-am și încercat însă...


1. Sex! Acuma nu știm exact dacă chiar este cel mai bun, dar nu putea să nu ne convingă să-l punem pe primul joc care exclamă în titlu cât este de plăcut să-l joci. Deși nu este creat în spiritul jocurilor de societate, Sex! este totuși un joc de cărți care promite să îndeplinească toate fanteziile jucătorilor. Se pare că poate fi jucat în 3 feluri, și promite 100,000 de rezultate diferite! Este un joc pentru 2 jucători, editura neincluzând în pachet și reguli pentru 1 sau mai mulți.


2. Naughty Checkers este o variațiune tot în tema pe care o prezentăm acum a clasicelor Dame. Diferența care le scoate în evidență este aceea că pe pătratele închise la culoare există porunci pe care jucătorii trebuie să le ducă la îndeplinire atunci când capturează piesa aflată pe acel pătrat. Nu vă zicem ce fel de porunci, vă dați seama și singuri.


3. Project Pornstar este un joculeț despre industria filmelor pornografice, care se pare că face exact ce vă imaginați, adică vă pune în postura de a produce un astfel de film ajutându-se de o grafică de tip bandă desenată.


4. Wench este singurul joc din lista asta pe care îl găsiți și în România, fiind un pachet de cărți de joc normale cu ilustrații sugestive care include și un set de reguli pentru un joc de petrecere care presupune, în afară de consum de alcool, impunerea de reguli celorlalți jucători de la masă, scopul final fiind acela de a scăpa de cărți.


5. În fine, Busen Memo este un joc de memorie clasic, în care jucătorii trebuie să găsească perechea fiecărei imagini. Despre perechi este vorba și în Busen Memo, însă nu orice fel de pereche. Ahem...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu