marți, 5 iulie 2011

Top 5 știri tabloide din board games

Trebuie să recunosc că am o apetență extraordinară pentru titlurile de tip tabloid. Deși cel mai probabil jocurile de societate n-or să ajungă prea curând să fie subiecte de Libertatea, Click sau Cancan, m-am gândit la un exercițiu de imaginație: cum ar fi ca jocurile de societate să fie subiecte pentru acest tip de ziare? Ce a ieșit, vedeți mai jos. Vă puteți da seama despre ce jocuri este vorba în propoziție?

1. O familie trăiește în aceeași casă cu un porc! O familie din Vaslui a fost descoperită de inspectorii de protecție socială cum împărțeau dormitoarele cu un porc. Se pare că unul dintre copii era lăsat să doarmă pe jos, pe când porcul avea patul lui propriu. Părinții s-au apărat spunând că niciodată n-au acceptat în casă mai mult de un animal. Întreaga situație este sub anchetă.

2. La inaugurare, și-au dat seama că drumul circular nu duce nicăieri! În județul Teleorman s-a inaugurat ieri primul drum din lume perfect circular care nu duce nicăieri. Constructorii spun că acest lucru a fost posibil pentru că Guvernul a împărțit șoseaua în mai multe tronsoane separate și nimeni nu și-a dat seama de cum avea să arate proiectul final.

3. Nu ieșiți din case! Tocmai s-a descoperit la Istanbul un nou focar de infecție al maladiei numite de cercetători „virusul negru”! Cercetătorii de la Institutul Cantacuzino îi sfătuiesc pe români să se baricadeze în case până când se va descoperi un antidot pentru acest virus. Autoritățile ne-au asigurat că cei mai buni savanți din lume se bat să oprească pandemia de la nivel global.

4. Sclavi moderni pe plantația de tutun! Un grup de români plecați la muncă în străinătate au ajuns să fie munciți 14 ore pe săptămână, fără apă sau hrană, de către un grup de oameni de afaceri spanioli. Românii munceau zi și noapte pentru ca plantațiile lor de tutun să aibă cele mai bune roade.

5. Un hoț neprins de un an terorizează o insulă din Pacific! Câteva mici comunități insulare trăiesc de un an întreg cu teama ca agoniselile lor de o viață se pot duce pe apa sâmbetei după ce timp de un an un hoț a reușit să îi prăduiască pe fiecare. Nu este niciodată clar care va fi noua țintă a hoțului!

2 comentarii:

  1. 1. Agricola
    2. ??? - chiar sunt curios (sa fie Catan?)
    3. Pandemic
    4. Puerto Rico
    5. Catan

    (adrim)

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-ai nimerit mai putin 2. Intr-adevar, la 2 e mai vag decat mi s-a parut mie prima data, dar e Carcassonne, la care mereu m-au amuzat drumurile facute din 4 curbe :)

    RăspundețiȘtergere