joi, 7 iulie 2011

Board Game Buzz 07 Iulie

  • Pentru cei care se întrebau, uite că se poate: în Guyana se dezbate introducerea orelor de jucat board games în școli pentru a-i atrage pe copii cu alte feluri de distracții decât cele devenite convenționale. Nu dă nimeni un mail pe adresa domnului Funeriu, și-așa numai despre el se vorbește zilele astea?
  • Atunci când afacerile devin industrie, când apar greșelile, sunt dureroase: se pare că toate ghildele din pachetele de 7 Wonders: Leaders au fost tipărite cu o culoare diferită pe spatele cărților, făcându-le foarte ușor de distins în joc. Editura anunță că vor deveni disponibile pachete care să înlocuiască cărțile din cea de-a treia epocă din joc, pentru a remedia greșeala.

  • Designerul Friedmann Friese a publicat reguli noi pentru jocul Famiglia, pentru a putea fi jucat de un singur jucător. Atenție, limba germană!
  • De pe telefoanele Android vă transmit că s-au lansat 2 dintre cele mai iubite jocuri de societate și pe acest sistem de operare, numitele Settlers of Catan și Carcassonne. Nu sunt gratuite, dar cred că își merită banii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu