marți, 26 iulie 2011

Bacu' la Board Games - CONCURS "Taraba de Jocuri" şi "Ce Jucăm?"

Pentru cei care au trecut bacul anul ăsta, anul trecut sau în orice alt an, în vară, în toamnă sau deloc, pornim împreună cu Mihai de la Taraba de Jocuri un nou concurs care vrea să vă testeze cunoştinţele sau, mă rog, impresiile pe care le aveţi despre un joc, oricare, ce vă place vouă.


Şi ca să vedeţi ce indulgenţi suntem, nu vă instalăm camere de supraveghere, nu vă verificăm de copiuţe, deşi ar fi frumos să nu vă prindem cu cartea pe bancă. Să ştiţi că acesta este un examen de maturitate în vieţile voastre de board gameri, deci luaţi demersul în serios! Aveţi din acest moment 2 săptămâni în care să scrieţi ce vreţi.

Cerinţă: A se răspunde la următoarele întrebări legate de jocul pe care l-aţi ales cât mai frumos posibil, concis, într-o pagină A4:
  1. Cum aţi început să jucaţi prima dată acest joc?
  2. Cum se joacă jocul?
  3. Ce vă place la joc?
  4. Ce nu vă place la joc?
  5. Cui i-aţi recomanda jocul ales?
ATENŢIE: Toate subpunctele sunt obligatorii! Puteţi alege ce joc vreţi voi, singura regulă fiind să nu fi scris altcineva în cadrul concursului despre el până atunci.

BAREM: La sfârşit, o să vă daţi unii note altora, dar o să vă dăm şi noi note, deci nu mituiţi colegii de concurs să vă ajute să treceţi, ca nu ţine!


DIPLOMA DE BAC: Jocul Rattus, care nu a trecut încă prin mâinile noastre să vă spunem ce şi cum, dar Ender Wiggins l-a lăudat cât a putut, deci probabil merită.

Aşteptăm lucrările voastre până pe data de 26.07.2011 la adresa cejucam@googlemail.com. Spor la scris!

2 comentarii:

  1. Niste intrebari totusi...err... Mai este concurs daca sunt doar 2 participanti? Sau ceilalti inca mai lucreaza si vor trimite "foile" mai tarziu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai sunt 4 zile in care se pot inscrie si altii. Marti vom vedea, premiul este pe masa oricati ar participa

    RăspundețiȘtergere