duminică, 8 mai 2011

Top 5 cutii de jocuri care atrag privirile - partea a doua

În urma cerinţei populare, cutiile haioase se întorc! De această dată, vă voi ilustra cele mai interesante cutii care se inspiră din aspectul diverselor bunătăţi gastronomice. Pentru că există şi board gameri gurmanzi până la a-şi dori să se joace cu mâncarea lor, acestea sunt cele mai interesante 5 cutii cu sau despre păpică:

1. Pentru micul dejun vă propunem Dancing Eggs, un joculeţ pentru orice vârstă care se joacă în 2 până la 4 jucători în care scopul jucătorilor este să acumuleze cât mai multe ouă galbene. Iar ouăle, pe lângă că ai putea să juri că sunt scoase dintr-un coş cu ouă de Paşti, sunt ambalate într-un veritabil carton de ouă. Un joc de recomandat pentru că este printre cele pe care le poţi ascunde în frigider fără teamă că le observă cineva.


2. La serviciu sau şcoală aveţi nevoie de ediţia de colecţie a unui alt joculeţ, Slamwich, care intră tot în categoria jocurilor care îţi fac poftă de mâncare pentru că arată exact ca un sandviş apetisant. Jocul este jucabil în maxim 6 jucători care vor trebui să îşi prepare sandvişuri cât mai gustoase folosind diverse ingrediente ca şuncă, roşii, salată etc.


3. Ce lipseşte de pe un sandviş gustos? Nişte muştar, desigur. Doar nu vă aşteptaţi să lipsească aşa ceva din arsenalul board games. Este reprezentat de jocul pentru copii Lunch Bunch: Pass the Mustard Game, în care toată lumea va introduce hot dogs în borcanul cu muştar. Deja cred că v-am făcut poftă...


4. După atâta mâncare grea, ar merge o cură cu nişte fructe. Pentru asta, vă propun jocurile cu şi despre cuvinte BananagramsAppletters şi Pairs in Pears, o serie de joculeţe de familie foarte simpatice inspirate de Scrabble. Eu vă propun doar să vă delectaţi cu formele cutiilor (vorba vine) lor.


5. În fine, nu putea să lipsească de pe masa de joc noua mâncare de bază a oamenilor din multinaţionale, pizza. Şi dacă în cutia ei se ascunde un joc de fotbal american ca în cazul jocului Pizza Box Football, cu atât mai bine, nu? Pizza Box Football este un joc serios care simulează jocul de fotbal american, pentru 2 combatanţi. Yummy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu