marți, 24 mai 2011

Board Game Buzz 24 Mai

  • Juriul Spiel des Jahres, poate cel mai prestigios premiu care se acordă în industria board games, a anunţat nominalizările pentru ediţia din acest an. Astfel, nominalizaţii de la categoria Kinderspiel des Jahres (jocuri pentru copii) sunt Das ist der Wurm drin, Die kleinen Zauberlehrlinge şi Monster-Falle; nominalizaţii pentru nou introdusa categorie Kennerspiel de Jahres (jocuri pentru avansaţi) sunt 7 Wonders, Lancaster şi Strasbourg şi, în fine, nominalizaţii pentru Spiel des Jahres sunt Asara, Forbidden Island şi Qwirkle.

  • Pentru fanii The Rivals for Catan - nu mă întrebaţi, nici eu nu ştiu aşa multe despre multe jocuri din universul Catan - aici găsiţi un editor simpatic de cărţi pentru acest joc. Aveţi creaţia "Ce Jucăm?" mai jos.
  • Editura Eagle Games au anunţat jocul de aventură Dragon Rampage, un joc bazat pe zaruri în care jucătorii vor trebui să se păzească de un dragon hrăpăreţ şi, în acelaşi timp, să colecteze aur şi alte comori de pe traseu.
  • Pe principiul "nicio masă fără new media", iată că şi în acest număr vă anunţăm că varianta pentru Android a monstrului sacru Settlers of Catan este "aproape gata", urmând să apară undeva prin iunie. Ca să nu vă mai zic de varianta pentru iPad a Ticket to Ride, deja disponibilă. Offff...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu