luni, 9 mai 2011

Board Game Buzz 9 Mai

  • Probabil într-o încercare mai mult sau mai puţin disperată de a marketiza mai eficient un joc vechi nu interesant ca aspect, dar nu la fel de interesant ca gameplay, cei de la Atlas Games vor lansa Cthulhu Gloom, lipind prestigioasa etichetă lovecraftiană de jocul de care vă ziceam. Din descrierea de pe BGG, pare chiar aceeaşi Mărie cu altă pălărie.


  • Fantasy Flight Games a lansat variantele virtuale pentru iPhone și Android ale jocului Hey, That's My Fish! O nouă versiune pentru mesele reale va apărea cândva spre sfârșitul acestui an.
  • Pentru cei care așteaptă cu nerăbdare Glen More, trebuie să știți că producătorii au anunțat că va fi republicat undeva în luna iunie.
  • Pentru fanii Star Trek și pentru cei ai designerului Reiner Knizia (pe care l-am pomentit de atâtea ori pe blogul acesta), aici puteți găsi o prezentare atât video cât și scrisă a jocului cooperativ Star Trek: Expeditions, partea video fiind realizată de reputatul reviewer Drakkenstrike - Jeremy D. Salinas.

  • Pe blogul Dice Hate Me găsiți o prezentare a interesantului proiect Sunrise City, un joc bazat pe mecanismul de tile laying care se inspiră din jocul PC Sim City, un clasic al jocurilor de strategie, fiind deci un filler cu pretenții - probabil întemeiate - de joc de construit orașe. A se urmări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu