luni, 2 aprilie 2012

Unboxing Nexus Ops

Țineți-vă bine, căci peste 300 de ani, avansul tehnologic al oamenilor va fi dependent de o resursă pe care nu o putem găsi pe Terra, rubium! Și, evident, ca în capitalismul sălbatic, corporațiile se luptă pentru orice planetă pe care se găsește această resursă, ducând adevărate războaie între trupe de elită, dar și creaturi extraterestre capturate de acestea.


V-am povestit, pe scurt, premisa din spatele jocului Nexus Ops pe care am avut ocazia să îl testăm datorită prietenilor de la Lex Hobby Store. Prima variantă a acestui joc a apărut în anul 2005 la editura Avalon Hill (Hasbro), dar, între timp, drepturile s-au mutat la editura Fantasy Flight Games care ne prezintă astăzi ediția a doua a jocului.

Câteva gânduri despre componente: foarte arătoase, foarte colorate și calitative. Cartoanele par de o grosime excelentă pentru a rezista la multe jocuri, iar cărțile, deși mai subțiri decât în alte jocuri ale editurii, par mai mult decât funcționale. A, la pièce de résistance sunt, evident, cele 164 de miniaturi de plastic, în 4 culori.
Prima privire în interiorul cutiei
Regulamentul (12 pagini)
Reference sheet-urile
Hexagoanele cu teren (unele dintre ele lipite)
Jetoane de explorare (cu ce se descoperă la intrarea într-un hex nou)
Jetoane de rubium (moneda jocului)
Cărțile de bonus Energize
Cărțile Battle Victory, folosite ca VP, și verso-ul, regula opțională KotH
Muuuuuulte miniaturi (și câteva zaruri)
Miniaturi close-up
Miniaturi close-up (2)
Modul de deschidere al insertului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu