vineri, 19 august 2011

Board Game Buzz 19 August

  • Editura AEG a anunțat o nouă expansiune pentru jocul Thunderstone, un joc de deck-building destul de popular și la noi care a avut inițial ghinionul de a apărea foarte aproape de Dominion. Cum focul din jurul acestuia din urmă s-a mai stins, Thunderstone primește acum atenția pe care a pierdut-o inițial. Noua expansiune este Thunderstone: Heart of Doom și va conține 7 noi eroi, 13 sate noi și 5 grupuri noi de monștri și un scenariu în care se vor bate cu entitatea Doom. Îl puteți aștepta undeva în octombrie, anul acesta.

  • La târgul Spiel 2011 se pare că editura poloneză REBEL.pl va lansa prima expansiune pentru jocul cu și despre alpinism K2. Nu se știe încă ce munte se va escalada în această expansiune (deși e probabil să fie K3), au apărut doar câteva poze.
  • Lansarea jocului Discworld: Ankh-Morpork (redenumit din Ankh-Morpork probabil pentru a atrage mai ușor pe cei familiari cu operele lui Terry Pratchett) se va face în octombrie 2011.
  • Tot într-o știre legată de popularitatea jocului Thunderstone, se pare că editura va lansa versiuni pentru Facebook, iOS și Android ale jocului. Interesant este că în afară de campania single player, va exista și posibilitatea de a juca în multiplayer online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu