luni, 1 august 2011

Board Game Buzz 1 August

  • Mi-a sărit în ochi lansarea anunțată pentru 2012 a jocului VivaJava: The Coffee Game, un joc despre crearea de sortimente noi de cafele, în competiție cu ceilalți jucători. În afară de un inedit element cooperativ, care permite jucătorilor să își unească forțele pentru a dezvolta soiuri de cafea mai repede și mai bine, jocul ăsta are o cutie demnă de Top 5.

  • Extensia Ghost Stories: Black Secret este atât de aproape de a fi lansată, la Spiel 2011, că designerul a postat deja coperta.
  • Editura White Goblin Games a anunțat ce jocuri va aduce la Spiel 2011. Cele mai interesante par Panic Station, un joc semi-cooperativ cu tematică SF în care jucătorii fac parte dintr-o trupă trimisă să distrugă cuiburi de extratereștrii veniți pe Pământ, Lost Temple, un joc de Bruno Faidutti (Citadels, Warrior Knights, Mystery of the Abbey) care se folosește de selecția de roluri ca mecanism, în care jucătorii se luptă pentru a ajunge primii la templu și Revolver: The Wild West Gunfighting Game, un joc cu o tematică foarte originală, pentru 2 jucători, în care unul  controlează o bandă de hoți care vrea să traverseze granița cu Mexicul, iar celălalt pe colonelul Ned McReady și pe oamenii săi. Avem ce aștepta!
  • Pentru cei care nu știu deja, în cadrul proiectului Kickstarter, Cambridge Games Factory încearcă să strângă 21000$ pentru a lansa o ediție cu o grafică nouă pentru Glory to Rome. Din păcate, așa cum spuneam pe forum, grafica aleasă de editură e cam banală, pe când cea veche n-avea cum să nu-ți sară în ochi, schimbare pe care eu nu o apreciez. Oricum, pentru 35$, în afară că veți ajuta acest proiect, primiți și un exemplar atunci când va fi gata.


3 comentarii:

  1. naspa noile carti pentru gtr, intr-adevar. desi nici cele vechi nu-s prea aratoase,oricum sunt mult mai ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic ca alea vechi macar ieseau in evidenta. Intr-un mod negativ pentru multi, dar ieseau. Astea nici macar a Roma Antica nu arata. Ce ti-e si cu editurile mici, nu le au cu ambalajele

    RăspundețiȘtergere
  3. să nu-ți sară în ochi, schimbare pe care eu nu o apreciez. Oricum,
    pentru 35$, în afară că veți ajuta acest proiect, primiți și un exemplar
    atunci când va fi gata.
    evaluare escare

    RăspundețiȘtergere