miercuri, 13 aprilie 2011

Board Game Buzz 13 Aprilie

  • O idee care m-a făcut să zâmbesc până la urechi a fost cea a jocului TieBreaker, un minijoc care are ca scop de a determina câștigătorul unui alt joc în care există egalitate. Producătorul explică faptul că vrea să rezolve frustrarea de a fi la egalitate cu un „inamic” într-un mod foarte plăcut - printr-un filler care durează un minuțel. Mie mi se pare chiar util!

  • Gryphon Games au anunțat lansarea jocului despre care ați auzit la noi, The Road to Canterbury, și relansarea jocului Montage - o combinație de integrame și board games - în cadrul proiectului Kickstarter, o platformă online care are ca scop promovarea creațiilor designerilor din cele mai diverse zone creative.
  • Fantasy Flight Games au anunțat Deadwood, un joc bazat pe mecanismul de plasare a muncitorilor care are ca tematică Vestul Sălbatic. Jucătorii vor avea fiecare o bandă de cowboy specializați în diverse acțiuni cu care vor încerca să capete controlul clădirilor din micul orășel unde se desfășoară acțiunea. Vor exista dueluri, postere cu „Wanted” și pungi cu monezi de aur. Sună amuzant!
  • Aici găsiți o prezentare doar pentru francofoni a proiectului incipient denumit Rampage, în care jucătorii vor intra în pielea unui monstru gigantic care atacă un oraș cu zgârie-nori și trebuie să distrugă cât mai multe clădiri făcute din meeples - omuleți de Carcassonne. De unde le vin ideile astea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu