joi, 24 martie 2011

Board Game Buzz 24 Martie

  • Cei care caută jocuri cu teme neexplorate se vor bucura să afle că Gryphon Games o să lanseze undeva în vară jocul „The Road to Canterbury” în care jucătorii sunt vânzători de indulgențe pentru diverși dubioși ai Evului Mediu. Partea cu adevărat interesantă este că nici jucătorii înșiși nu sunt sfinți, ei trebuind să îi îndemne pe aceiași dubioși la păcate și apoi să le vândă iar indulgențe.
  • Încă 2 zile mai puteți vota pentru a ghici câștigătorul prestigiosului premiu Spiel des Jahres. Atenție, situl este în limba germană.
  • Un alt joc care mi-a atras atenția a fost Fortune and Glory: The Cliffhanger Game, un joc de aventură în stilul pulp, specific începutului de secol XX, cu zepeline și eroi căutători de comori în stilul Indiana Jones. Foarte haioasă este și deformația profesională a designerului din filmulețul de mai jos, care își îngroașă vocea dramatic ori de câte ori prezintă o parte din joc.
  • Aici puteți găsi o versiune homemade incredibilă a jocului The Forbidden Island. Aveți mai jos una dintre fotografii. Unii oameni chiar sunt pasionați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu