miercuri, 20 aprilie 2011

Board Game Buzz 20 Aprilie


  • Editura White Goblin Games a anunțat lansarea jocului Cherokee pe data de 28 mai ac. Jocul pare să fie un filler cu cărți în care jucătorii vor trebui să își poziționeze cât mai bine membrii tribului lor într-o piramidă de cărți pentru ca la sfârșitul jocului unul dintre ei să ocupe poziția din vârf. Sună interesant, este pe listă.
  • Fantasy Flight Games au postat un preview al jocului deck building Rune Age, joc care va fi bazat pe scenarii, scenariile determinând condițiile de victorie, diversele evenimente și ce tipuri de cărți sunt disponibile. Sună a un Dominion mult mai tematic și mai puțin haotic. Plus că e făcut de Corey Konieczka, unul dintre cei mai prolifici game designeri.
  • Imaginea de mai jos este cel mai probabil un teaser al unei noi expansiuni pentru Small World. Sau doar rezultatul nemulțumirii vreunui fan?
  • Pentru fanii cei mai petrecăreți ai jocurilor de petrecere, trebuie să știți că a apărut o variantă gonflabilă a jocului Twister pe care încap până la 10 oameni. Prețul evident că este și el tot umflat, ridicându-se la 2000 de dolari. A, tot mai vreți link? Luați de aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu