duminică, 3 aprilie 2011

Board Game Buzz 3 Aprilie

  • Ca fan mai degrabă proaspăt al lui Terry Pratchett, pot să spun că aştept cu interes jocurile inspirate din universul lui care vor fi lansate anul acesta. Primul anunţat este Ankh-Morpork, un joc în care oponenţii se bat pentru supremaţie în oraşul cu acelaşi nume, central pentru scrierile scriitorului britanic. Va fi un joc de controlul ariilor, în care fiecare jucător îşi va plasa creaturile pentru a căpăta acest control. Condiţiile de victorie sunt diferite, existând 7 cartonaşe dintre care îşi vor alege cei maxim 4 jucători, fiecare cartonaş, şi condiţiile scrise pe el, fiind secrete pentru ceilalţi. Ankh-Morpork este un joc dezvoltat de Martin Wallace, designerul unor jocuri ca Brass, Age of Steam, Steam sau London. Aici găsiţi şi un filmuleţ cu nişte băieţi veseli care îl joacă şi un preview mai detaliat, aici.
  • Reiner Knizia a lansat încă un joc pentru Facebook, numitul Poseidon's Realm. Sunt şanse bunicele să auziţi despre el cât de curând chiar aici, la "Ce Jucăm?".
Ctrl+Alt+Del
  • Tot vorbind despre jocuri care te atrag încă de la titlu, aici puteţi citi despre viitorul joc Ctrl+Alt+Del, un joc bazat  pe o bandă desenată cu acelaşi nume. Designerul nu dă prea multe detalii în afară de faptul că va fi un joc de dungeon-crawling în care jucătorii se vor şi ajuta, dar şi încurca între ei. Mie îmi sună a ceartă, deci cred că i-aş zice pas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu