joi, 7 aprilie 2011

Cine ne prezintă jocurile? - UvulaBob

Reviewerul pe care am să-l prezint săptămâna asta este un nene foarte creativ. Deși atunci când te gândești la un review de joc nu te aștepți să ai parte de un articol/film care să te facă să râzi, ei bine, numitul UvulaBob este o minte care a creat o serie destul de lungă de reviewuri video care îmbină utilul cu plăcutul în cel mai haios mod.


Seria lui de prezentări este numită The Untitled Flash-Based Review...Thing, nume din care e lesne să îți dai seama că acest om nu a vrut să se ia întru totul în serios. Deși cu siguranță muncește cu seriozitate. Să mă explic: reviewurile lui UvulaBob sunt unice pentru că sunt atât haioase, cât și instructive și toate astea într-un timp foarte scurt. Adică eu cred că este o realizare faptul că un om reușește să fie amuzant și să îți explice un joc ca Through the Ages: A Story of Civilization în 6 minute și jumătate.

Cei mai, sunt fan al lui UvulaBob, pentru că mă relaxează filmulețele lui. Dar recunosc că dacă vrei să afli cât mai multe despre un joc, ca mine, atunci nu o să-ți fie suficiente prezentările sale. Dar dacă vrei să știi în mare despre ce e vorba în el, sunt de departe cea mai bună idee.

Vă las cu un filmuleț în care prezintă haios și la repezeală Dominion.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu