luni, 16 mai 2011

Board Game Buzz 16 Mai

  • Un joc pe care ne-am bătut zilele astea a fost varianta pentru Google Chrome a jocului Angry Birds. În acest joc, îţi foloseşti abilitatea de a ţinti pentru a omorî nişte porci verzi şi simpatici ascunşi printre bucăţi de lemn, piatră sau sticlă. Am uitat să vă zic cu ce tragi - cu păsări supărate, de acolo şi numele. Ce treabă are asta cu blogul nostru? Ei bine, cu ocazia asta am aflat că în 2011 va apărea şi varianta pentru masă a acestui joc, Angry Birds: Knock on Wood. Să înceapă distrugerea!

  • Jocul cu și despre boabele de fasole, Bohnanza, este acum disponibil pentru iPod Touch, iPad și iPhone via iTunes. Ai-ai-ai!
  • Aici puteți afla despre discuțiile despre o variantă aniversară - de 10 ani de la apariție - pentru „bunicul” Puerto Rico. Nu se știe exact ce ar putea conține, însă jocul cu siguranță va fi înfrumusețat, dacă nu vor apărea funcții noi, cum ar fi deținerea de acte de proprietate pentru insule.
  • Și tot despre Puerto Rico și despre aducerea la zi a acestui joc, puteți să aflați de aici că este pe vine varianta pentru dispozitivele Apple. Pentru teasing, mai jos aveți și o poză cu ceea ce ar putea fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu