joi, 1 septembrie 2011

Board Game Buzz 1 Septembrie

  • Editura italiană de board games dV Giochi organizează un concurs foto cu ocazia celei de-a zecea aniversări a companiei. Editura pune la bătaie 4 premii pentru cele mai haioase fotografii care înfățișează în vreun fel unul dintre 4 linii de jocuri: cunoscutul Bang!, Wolf Party, One&Fun sau Maestro. Grăbiți-vă, data limită este 15 octombrie! Mai multe detalii, aici.

  • Și o știre plictisitoare: 7 Wonders a câștigat premiul „Jocul anului” în Finlanda. Când se va termina?
  • Nonconformistul designer Friedemann Friese a anunțat că a regândit designul Rețelei Energetice și că va lansa în noua formă jocul Funkenschlag: Die ersten Funken, adică Prima Scânteie, un joc amplasat tematic în Epoca de Piatră care sună extrem de asemănător cu Stone Age. Se laudă însă că va fi o Rețeaua Energetică mai rapid și mai dinamic, deci nu poate decât să ne intereseze, nu?
  • În fine, un joc haios: Poseidon's Kingdom, un joc de aventură în care jucătorii încearcă să recupereze tridentul lui Poseidon și să își elibereze prietenii din ghearele maleficului Hans the Kraken. Jocul se laudă cu niște modele unul și unul, după cum puteți vedea deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu