luni, 5 septembrie 2011

Septembrie este luna jocurilor de petrecere la Taraba de Jocuri

Cum vara s-a terminat și petrecerile or să înceapă să se mute încet-încet de afară înăuntru, Taraba de Jocuri ne propune 3 variante de a ne petrece timpul liber cu prietenii. 3 jocuri de petrecere cu care să intrați în competiție cu prietenii, să râdeți și să vă distrați toată seara. Atenție, stocurile sunt limitate!


Prima recomandare TdJ este Say Anything, un joc foarte apreciat mai ales peste Ocean. Say Anything este un joc vesel despre părerile tale și ale prietenilor tăi. Este șansa de a soluționa probleme dezbătute aprins de-a lungul timpului. Spre exemplu: "Care este cea mai bună formație a tututor timpurilor?" sau " Care ar fi vedeta cu care te-ai distra cel mai bine timp de o zi?". Fie că vei săpa adânc în inima ta pentru a da un răspuns, fie că vei spune primul lucru care îți trece prin minte, aceasta este șansa ta de a spune ceva!

Cum se joacă?
1. Mai întâi, pune o întrebare în legatura cu cartea pe care ai tras-o (ex. "Care este cea mai mare inventie a secolului trecut?"/ " Fără ce site nu ai putea trăi?"/ "Care este cea mai bună activitate pentru prima întâlnire?"/ "Care este cel mai nefericit lucru spus unui polițist după ce te trage pe dreapta?")
2. Apoi, ceilalți jucatori își vor scrie răspunsul pe o hârtie și-l vor arăta cât mai repede. Nu se acceptă același răspuns de două ori.
3. Alege în secret răspunsul care îți place cel mai mult folosindu-te de Select-o-Matoc 5000
4. Ceilalți jucători au câte două token-uri cu care vor paria pe răspunsul tău. Fie pot paria ambele token-uri pe 1 răspuns, fie pot paria câte un token pentru fiecare răspuns.

Say Anything poate fi cumpărat la prețul de 85 de lei, aici.

Smiley Face este un joc de cărți distractiv destinat întregii familii. Pe parcursul celor 7 runde ale jocului, fiecare jucător va încerca să cumuleze un punctaj cât mai mare (inscripționat pe cărți).

Smiley Face poate fi cumpărat la prețul de 50 de lei, aici.

În acest joc, două echipe se întrec în a recunoaște desenele făcute de coechipierii lor. Artiștii nu au idee ce desenează - ei se ghidează doar după instrucțiunile primite de la colegii de echipă. În Backseat Drawing nu e cazul să pierzi timpul cerând instrucțiuni - distracția nu se oprește niciodată!

Backseat Drawing poate fi cumpărat la prețul de 79 de lei, aici.

Descrierile aparțin Tarabei de Jocuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu