miercuri, 21 septembrie 2011

Board Game Buzz 21 Septembrie

  • Și acum ca să ne iasă din sistem: 7 Wonders a mai câștigat un premiu, acela oferit de Deutsche Spiele Preise, organizatoarea târgului Spiel 2011. Jocul lui Antoine Bauza a fost votat de jucători drept cel mai bun joc al anului, devansând jocuri ca Die Burgen von Burgund, Troyes sau Navegador. Gata.
  • Donald X. Vaccarino, designerul megacumpăratului Dominion a dat un interviu aici pentru site-ul Meepletown în care vorbește, inevitabil, despre jocul care l-a făcut celebru și despre viitoarele lui proiecte (cum ar fi interesantul Nefarious).
  • În aceeași linie și pentru același site, designerul Antoine Bauza este intervievat și vorbește despre jocul 7 Wonders, despre ale cărui decernări vă promit că nu o să mai auziți pe blogul nostru. Aici.
  • Expansiunea Gosu: Kamakor poate fi jucată de ceva mai mult de o săptămână pe site-ul Board Game Arena. Mai multe detalii și acces, găsiți aici.
  • În fine, cea mai interesantă știre pe care am auzit-o perioada asta (și despre care vă spunem în exclusivitate pe la noi, hehe) este transpunerea sub formă de joc de societate a mult-așteptatului Heroes of Might & Magic VI. Da, ați înțeles bine, este vorba despre cea mai nouă variantă a jocului care ne-a încântat multora adolescența. Singura problemă este că prima ediție a jocului de societate, ce este așteptată în luna noiembrie, va fi exclusiv în limba poloneză, editura Axel și designerul Martin Tomczyk urmând să lanseze versiuni și în limbile de circulație internațională. Ca detalii, să ne așteptăm la o tablă modulară, castele, eroi cu armate, artefacte și vrăji.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu