joi, 29 decembrie 2011

Noutăţile sfârșitului de an la Ceainăria Tabiet

Cum decembrie este o lună în care ceaiul şi vinul fiert merg atât de bine lângă un joc bun, Ceainăria Tabiet ne-au mai adăugat pe lista de jocuri pe care le găsiţi la ei câteva titluri foarte interesante. Astfel, în magazin găsiţi din această lună următoarele titluri:




Aşa cum vă anunţam şi cu o altă ocazie, cea de-a doua ediţie a excelentului A Game of Thrones a sosit la Tabiet. Așa cum vă spuneam, această ediție vă va delecta nu numai cu inovații grafice care să încânte ochiul, ci și cu inovații în mecanisme care să vă încânte mintea, multe dintre ele introduse din expansiuni sau pur și simplu nou-nouțe.



LCG-ul aferent francizei A Game of Thrones poate fi și el achiziționat de la Ceainărie. Practic, jocul de bază conține un număr de cărți suficient pentru a putea jocul perfect, însă, pentru o experiență îmbunătăți puteți oricând să cumpărați pachetele cu 20 sau 60 de cărți apărute ulterior, care introduc elemente noi din romanele lui George R. R. Martin.



Cunoscut și drept Category 5 sau 6 Nimmt!, jocul de față este un joc de cărți pentru de la 2 la 10 jucători care sună extrem de interesant, în stilul No Thanks!. Astfel, jucătorii vor trebui să se ferească să completeze rânduri de 6 cărți, pentru că altfel le vor lua pe toate! Un joc despre managementul mâinii de cărți.



Un joc inovativ și misterios în care jucătorii vor trebui să deslușească o crimă din hotelul Arosa. Jucătorii trebuie să descopere cine a lăsat ce indicii, dar să și încerce să nu lase ei înșiși dovezi care să îi incrimineze. Toate astea într-un joc de doar 30 de minute pentru 2-6 jucători care se joacă într-un turn care simulează hotelul Arosa.



Activity Original este un joc creativ şi de comunicare, o combinaţie de elemente: mimă, descriere verbală sau desen. Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc să ghicească anumite cuvinte, expresii pentru a înainte pe tabla de joc. Un joc de petrecere foarte potrivit pentru noaptea de Revelion!



Un joc care nu mai necesită nicio prezentare, cred că este suficient să vă anunț că de luna asta, poate fi cumpărată din Ceainărie varianta în limba engleză.




Un joc mic de cărți bazat pe bluf, Letter of Marque pune jucătorii în pielea unor pirați care se luptă să fie cei care reușesc să încarce 2 cufere de comoară pe corabia lor. Un joc rapid pentru 3-6 jucători.



Cea mai nouă apariție din seria Dixit, jocul de față este cel care aduce cele mai multe inovații la extrem de iubitul joc de bază. În primul rând, cărți noi! În al doilea rând, posibilitatea de a-l juca în maximum 12 jucători! În al treilea rând, reguli pentru joc în echipă, dar și reguli pentru alte variante de joc. Din punctul meu de vedere, un must-buy.



O ediție de colecție a jocului Bang!, The Bullet! vine într-o formă extrem de atrăgătoare, cutia fiind de metal și având forma unui glonț. În ea găsiți jocul de bază, 3 expansiuni apărute între timp, dar și cărți noi sau o insignă pe care șeriful și-o poate așeza în piept.




Mai mult, ceea ce nu v-am anunțat încă, din biblioteca Ceainăriei pot fi jucate noi titluri extrem de interesante, cum ar fi: Once Upon a Time, Letter of Marque, A Game of Thrones (Second Edition), Castle Panic, Let's Kill, Mord im Arosa, 6 Qui Prend!, Thurn and Taxis, El Grande. Așa că gândiți-vă bine când vă faceți membru al clubului, că merită!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu