vineri, 30 decembrie 2011

Jocuri noi la sfârșit de 2011 la Lex Hobby Store

Rafturile de la Lex Hobby Store nu apucă să se prăfuiască pentru că jocurile noi se înmulțesc repede-repede acolo. Iată ultimele lor noutăți:


Devino liderul unei familii de impi care tocmai a deschis o afacere - creșterea și vânzarea de animale de companie. Sună simplu și sigur nu? Păi, animalele alea de companie sunt pentru Dungeon Lords. Asta înseamnă că sunt magici, jucăuși și câteodată periculoși monștri care au nevoie de cât mai multă atenție exact în momentul în care vrei să faci o demonstrație cumpărătorului. Câteodată este bucuros atunci când scapi de ei, dar profitul este incredibil.

Jocul Dungeon Petz este un joc de sine stătător în universul Dungeon Lords. Jocul durează câteva runde în care jucătorii plasează muncitori printr-un sistem neobișnuit.







Principate puternice se formează în nordul Italiei. Când este cel mai bun moment pentru extindere? Când va fi recolta profitabilă? Câtă forță va fi necesară la granițe? Doar cel ce judecă corect aceste decizii va câștiga.

Memoir '44: Campaign Book Volume 2 este al doilea supliment cu copertă groasă pentru sistemul de joc Memoir '44, care conține 46 de scenarii care se construiesc după regulile introduse în Campaign Book Volume 1, care dau posibilitatea jucătorilor să experimenteze scenarii unul dupa altul, unde fiecare rezultat a unei lupte decide următoarea.

Aceste 46 de scenarii sunt grupate în 11 campanii diferite cu două în "Pacific Theater", o campanie mare ce acoperă recucerirea Pacificului de forțele aliate și "Bicycle Blitzkrieg", invazia japoneză a Malayeziei în 1941 - 1942; și prima campanie breakthrough pentru Memoir 44: "Breakthrough Normandy.

Conține și 50 de tokene.

Ai nevoie de jocul de bază, Memoir '44, precum și de unele extensii pentru a te bucura de toate campaniile.

Board game-ul War of The Ring este un joc de strategie care permite jucătorilor să intre în lumea lui Tolkien și să experimenteze acțiunea epică, conflictele dramatice și caracterele memorabile.

Dacă joci ca "the free people", comanzi importante regate din a treia eră. De la "horse-lords" din Rohan la soldații din Gondor și Elfii din Rivendell. Vei conduce ultima defensivă a celor liberi din Middle-earth.

Confruntă forțele lui Sauron în câmpul de luptă în bătălia disperată cu scopul de a încetini masacrul, în timp ce conduci Fellowship of the Ring în questul lor spre Mount Doom.

Dacă joci ca "shadow player", vei conduce hoarde a Lordului Întunericului și a lui cei mai puternici soldați cu scopul de a aduce întunericul în Middle-Earth. Legiuni de orci, troli, călăreți de lupi și ringwraiths așteaptă comanda ta. Vânează-l pe purtătorul inelului ca să-l recuperezi.

Asta e ocazia ta ca să modelezi destinul unei ere...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu