miercuri, 21 decembrie 2011

Board Game Buzz 21 Decembrie

  • Fantasy Flight Games au anunțat titlurile pe care le vor lansa în luna martie a anului următor, toate jocuri unul și unul. Avem așa: Fortress America, a treia ediție a unui clasic din 1986, într-un viitor în care Statele Unite sunt atacate din toate părțile de o coaliție de națiuni. Jocul poate fi jucat în maxim 4 jucători, unul conducând SUA, iar FFG promite să aibă o calitate excelentă, de care nu ne îndoim. Descent: Journeys into the Dark (Second Edition), cea de-a doua ediție a cunoscutului și apreciatului dungeon crawler; odată cu el, va apărea și  Descent: Journeys into the Dark - Second Edition Conversion Kit, pentru cei care au deja prima ediție. Rockband Manger, un joc apărut în 2010 în franceză și spaniolă, în care jucătorii sunt impresarii unor trupe rock pe care vor încerca să le ducă în lumina reflectoarelor (designer Anton Bauza, tăticul 7 Wonders). În fine, avem extensia Cosmic Encounter: Cosmic Alliance care va introduce vreo 20 de rase noi, dar și reguli noi cum ar fi jocul pe echipe.

  • Editura italiană Giochi Uniti a anunțat câteva jocuri foarte interesante pentru anul 2012: Rhein River Trade, despre comerțul de-a lungul Rinului, Bookmaker, un joc cu și despre pariuri hipice, Dungeon Venture, o versiune editată a foarte jocului print n play Venture.
  • Pentru cei care vor să-și varieze și mai mult experiența de Agricola, trebuie să știe că au apărut 4 cărți cu metarules, adică niște cărți care schimbă la începutul jocului pentru toți jucătorii. Cărțile sunt doar în germană și nu prea le puteți găsi, dar le puteți confecționa singurei, că doar sunt doar 4. Mai multe detalii, aici.
  • Vreți să știți cât valorează toată colecția voastră de jocuri (în prețuri americane, desigur)? Mergeți pe bggtools.com, introduceți userul de BoardGameGeek, iar aplicația vă va calcula valoarea second-hand, dar și de noi, ale tuturor jocurilor voastre. Asta așa, ca să știți ce valori aveți în casă.

2 comentarii:

  1. Nu trebuia sa ma uit pe aplicatie, m-am cam speriat de cati bani am dat pe jocuri :))
    Total Game Value (AVG): $ 390.12

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi am facut niste studii pe forum si avem rezultate foarte interesante: http://forumboardgames.ro/viewtopic.php?f=61&t=1811

    RăspundețiȘtergere