marți, 6 decembrie 2011

Promoțiile lunii cadourilor la Taraba de Jocuri

În luna decembrie, Taraba de Jocuri vă oferă 2 jocuri la preț special, The Great Fire of London 1666 și Origins: How We Became Human, 2 jocuri de strategie foarte interesante care să vă umple zilele libere din luna cadourilor.

The Great Fire of London 1666 este un joc de strategie pentru 3 – 6 jucători creat de Richard Denning și publicat în 2010 de Medusa Games. Jucătorii devin proprietarii unor terenuri din Londra anului 1666, care încearcă să își salveze casele din calea Marelui Foc.
Jucătorii controlează mișcarea focului cu ajutorul cărților și a echipelor de pompieri voluntari, iar cel mai harnic în a stinge incendiile va primi mai multe puncte la sfârșit. Cu toate că ar putea părea un joc cooperativ, el este de fapt foarte competitiv, fiecare jucător încercând să ardă casele celorlalți în timp ce și le protejează pe ale lui. Totodată există și diferite tokenuri care permit executarea unor acțiuni speciale sau care pur și simplu adaugă puncte la sfârșitul jocului.

La sfârșit câștigă cel care a salvat cât mai multe dintre proprietățile sale, a stins cele mai multe incendii, a salvat cele mai multe obiective secrete, a acumulat tokenuri pentru puncte.



Origins: How We Became Human aduce jucătorii la sfârșitul Epocii de Gheață. Încălzirea globală transformă orașele din Neanderthal în ceea ce noi numim astăzi Marea Nordului și Marea Neagră. Elfii Flores descoperă Australia și învață să utilizeze uneltele pentru lucrarea pământului. În est, neamul Peking recurge la canibalism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu