joi, 1 decembrie 2011

Câștigătorii concursului „România Mare joacă board games” de Taraba de Jocuri și Ce Jucăm?

Bună seara, România, bună seara, București (și provincie)! Deschidem acest post sub influența vocii Andreei Esca, care a început să fie sinonimă cu ziua națională.


Pentru noi, pasionații de cartoane colorate, ziua națională înseamnă și o atenție deosebită pentru munca românilor din domeniul jocurilor de societate. Acesta a fost și motivul pentru care am ales să oferim unui pasionat jocul Warriors & Traders, munca designerului Andrei Novac și a echipei de la NSKN Legendary Games, prima editură românească ce declară sus și tare că asta vrea să facă - jocuri bune pentru toată lumea!

Cum concursul nostru și al Tarabei de Jocuri s-a încheiat, a venit vremea să anunțăm și ce review-uri ne-au mers cel mai mult la suflet. Vă mulțumim tuturor pentru participarea voastră, adevărul fiind că am rămas impresionați de calitatea review-urilor voastre. Se vede treaba că acești oameni sunt într-adevăr pasionați!

Ca să n-o mai lungim, haideți să vă spunem și topul nostru...

Marele premiu, jocul Warriors & Traders, merge la OVIDIU CIRLUGEA, pentru review-urile El Grande și Sid Meyer's Civilization: The Board Game, cele mai bune articole din concurs (nu ne-am hotărât care este chiar cel mai bun).

Premiile de 10% reducere la un joc comandat la Taraba de Jocuri merg la Alexandra Antohi (pentru review-ul Lancaster) și la Eugen Demeterca (pentru review-ul Factory Fun).

Ceilalți 2 participanți (Carmen Preotu și Alex-Mihai Gheorghe) primesc și ei câte 5% reducere la o comandă la Taraba de Jocuri, pentru că apreciem eforturile voastre, ale tuturor și pentru că oricum, departajarea a fost greu de făcut.

Spor la joacă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu