miercuri, 14 decembrie 2011

Noutăți de la Lex Hobby Store, decembrie 2011 (2)

Lex Hobby Store vă prezintă alte câteva jocuri noi disponibile pentru voi în luna cadourilor. Iată, deci, cele mai noi titluri de pe rafturile lor:

Jocul Mage Knight te pune în controlul unuia din 4 puternici Mage Knights în timp ce explorezi și cucerești o bucată din universul Mage Knight care e sub controlul imperiului Atlantean.

Construiește-ți armata, adună în deck vrăji puternice, explorează peșteri și temnițe și după cucerește orașele puternice deținute de imperiu. În schimb, nu vei fi singurul care umblă prin această lume și vei putea face alianțe cu ei, dar doar unul va putea deține la final teritoriul.

Combinând elemente de RPG, deckbuilding și board game clasic, jocul promite o experiență unică.



În jocul Ora et Labora, fiecare jucător este șeful unei mănăstiri medievale care trebuie să cumpere pământ și să construiască clădiri. Scopul este să construiască o infrastructură și să producă bunuri ca ceramică, cărți, ornamente și artefacte.

Fiecare jucător are o tablă de joc proprie. În joc apar construcții noi din când în când pe care jucătorii le pot construi ținând cont de restricții.





Jocul Quarriors!: Rise of the Demons, include 20 de noi zaruri și 19 cărți. Apare o nouă mecanică de joc, corruption, care împreună cu noii Demonic Overlords, basic corruption quiddity și corruption spells îți vor da noi posibilități de joc. Încearcă să umpli sacul oponentului cu zaruri corupte ca să îi încetinești.





Cum vei modela lumea?

În jocul Risk Legacy, fiecare joc va modifica jocurile ulterioare. O decizie pe care o iei în jocul 1 ar putea să vină și să te bântuie în jocul 10. Tu și ceilalți jucători veți da forma lumii: veți stabili istoria, orașele, chiar și facțiuni diferite. Vor veni în joc cărți și stickere. Vor fi cărți care vor ieși din joc.

Descoperă noi reguli pe parcurs.




Lumea este mare, iar regatul tău este mic. Mic comparat cu lumea; este mediu când e comparat cu alte regate. Dar într-o lume mare ca asta - mare când e comparată cu alte lumi mici, dacă există așa ceva; e de mărime medie față de altele de teapa ei și este mai mică când este comparată cu alte lumi mai mari - eh, ca să tragem linie este mică când comparăm cu poveștile mari; este timpul să îți lărgești granițele. 

Ai auzit de locuri îndepărtate, exotice, acolo unde au clătite dar nu waffels, acolo unde oamenii poartă haine în numere gresite.

Jocul Dominion: Hinterlands este a 6-a extensie pentru jocul de cărți (deckbuilding) Dominion. Adaugă 26 cărți noi kingdom din care 20 cărți acțiuni, 3 treasure, 3 victory și 3 reaction.



Acest set de hărți pentru jocul Ticket to Ride: Euope prezintă 2 scenarii de joc:

1. India: Pe această hartă făcută pentru 2-4 jucători, pe lângă punctatul normal, jucătorii mai pot face puncte în două moduri. Unul e de cea mai lungă înșiruire de vagoane și alta e dacă reușește să lege ruta ce se află pe două cartonașe de destinații diferite.

2. Elveția: Este un reprint al jocului din 2007, Ticket to Ride Switzerland. Tabla este pentru 2-3 jucători. Pe lângă a conecta orașe, mai poți conecta și țări din jurul Elveției.





Alătură-te celor mai celebri eroi și răufăcători din Middle-Earth.

Acest set conține 8 miniaturi sculptate din film. 3 dintre figurine sunt exclusive starterului.

Contine reguli pentru campanie, hărți și 48 de tokene. Tot ce ai nevoie pentru a juca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu