vineri, 16 decembrie 2011

Noutățile lunii cadourilor la Taraba de Jocuri

Prietenii de la Taraba de Jocuri au adus o serie de noutăți extrem de interesante în această lună, excelente toate pentru a vă umple timpul din mini-concendiul de la sfârșitul anului. Spor la joacă!

A Game of Thrones (Second Edition)
Regele Robert Baratheon a murit iar teritoriile Westeros-ului sunt în război.

Vechile dinastii concurează pentru preluarea tronului apelând la cele mai meschine intrigi. În timp ce lupta pentru putere este în plină desfășurare, mari pericole din nord se apropie, iar un vechi inamic din est câștigă teren.

Bazat pe bestseller-urlie "A Song of Ice and Fire" de George R.R. Martin, A Game of Thrones este un joc în care ai rolul de conducător al unei vechi dinastii din Westeros. Cu planificare, diplomație și istețime, vei căuta să controlezi cât mai multe fortărețe și orașe pentru ca în final să revendici tronul regatului. 

Ticket to Ride: India
Extensie pentru Ticket to Ride - introduce în joc două scenarii: India și Elveția.

Ankh Morpork - A Discworld Game
Bine ai venit în Ankh-Morpork - cel mai vechi, cel mai tare și cel mai înmiresmat oraș din Discworld-ul lui Terry Pratchett, un loc unde problemele sunt pe cărți. 

Ia rolul uneia din cele 7 personalități care caută să fie în controlul orașului. În drumul tău vei întâlni vrăjitori, asasini, paznici și hoți. 

Fiecare vizită în Ankh-Morpork va fi diferită. O hartă de joc frumos detaliată și peste 100 de elemente de joc fac ca jocul să fie o experiență inedită. 

Blood Bowl: Team Manager - The Card Game
Jocul Blood Bowl: Team Manager - The Card Game este un joc foarte activ, care te lasă fără cuvinte, standalone, plin de violență și trișare pentru 2 - 4 jucatori. Echipe de Chaos, Dwarf, Wood Elf, Human, Orc și Skaven se vor întrece pe un sezon brutal. Îți customizezi echipa trăgând Star Players, angajând personal, facând upgrade la clădiri și trișând la greu. 

Odată ce un jucător a ales o echipă, va avea 5 săptămâni ca să ajungă cel mai bun din ligă, terminând cu Blood Bowl tournament. 

Drako
Board game-ul Drako este un joc pentru 2, în care un jucător conduce o echipă formată din 3 dwarfi care sunt vânători de dragoni experimentați și celălalt joacă un dragon roșu care împrăștie frica prin locuitori. Dwarfii au reușit să prindă dragonul într-o vale la baza muntelui unde trăiește – aparent, dragonii nu pot rezista mirosului de oaie sacrificată - dar chiar dacă este în lanțuri, dragonul este tânăr și feroce. 

Jungle Speed Deluxe
În Jungle Speed trebuie să-ți folosești la maximum spiritul de observație și reflexele rapide! Trebuie să ai mâna sigură. Totemul din lemn stă în mijlocul mesei așteptând să fie prins de jucătorul cu cele mai bune reflexe, câștigând astfel jocul. 

Această nouă ediție de lux include 40 de cărți noi nouțe, pe lângă toate cărțile din Jungle Speed și Jungle Speed: The Extreme Expansion (200 cărți în total), cu tot cu totemul de lemn, toate astea într-o cutie de aluminiu. 

Ninjato
Japonia, secolul XII. În timp ce clanurile Minamoto și Taira se luptă pentru supremație, câțiva ninja profită de haosul creat. Raiduri îndrăznețe, măiestrie și îndemânare, intrigă subtilă - doar unul din ninja va reuși să devină noul Ninjato. 

Revolver
Revolver este un joc de cărți pentru 2 jucători cu acțiunea plasată în Vestul Sălbatic. 

Jocul constă în 2 pachete de cărți echilibrate a câte 62 de cărți. Doi jucători se luptă unul cu celălalt într-un duel pe viață și pe moarte. Un jucător este Colonelul Ned McReady și ajutoarele sale, celalalt jucător fiind Banda de Nelegiuiți Colty. 

Jocul are un design asimetric, ambele pachete având cărți diferite și abilități diferite. Mecanismul jocului își are originile în jocuri San Juan, Battle Line, Magic The Gathering. 

Dragon's Gold
În jocul Dragon’s Gold, fiecare jucător controlează o echipă de vânători de dragoni (doi cavaleri, un hoț și un vrăjitor). Ca orice vânător de dragon, ei au un singur scop: aur, bijuterii și obiecte magice. Cât despre partea în care omoară un dragon? Floare la ureche! Dar partea cea mai dificilă vine abia dupa ce a murit dragonul: echipa trebuie să găsească o modalitate să își împartă prada. 

Story Cubes
Iată un joc care este extrem de distractiv, îți ascute inteligența și îți dezvoltă imaginația. 54 de imagini au fost concepute de către Rory O'Connor din Irlanda și au fost ilustrate pe 9 cuburi. 

Astfel, fiecare cub are 6 imagini diferite, reprezentând obiecte, care pot fi amestecate în peste 10 milioane de moduri. Tot ceea ce trebuie să faci este să arunci cuburile în mod aleatoriu și să utilizezi toate cele 9 imagini narative apoi pentru a inventa o poveste. 

Timeline
Timeline: Inventions include 109 cărți, fiecare ilustrând, pe ambele părți, câte o invenție și doar pe una din părți, anul în care aceasta a fost realizată. Pe rând, jucătorii își vor poziționa cărțile pe masă, astfel încât în șirul alcătuit să se respecte ordinea cronologică. 

Câștigă primul care își folosește toate cărțile corect. 

K2: Broad Peak
Jocul K2: Broad Peak este o extensie pentru jocul de cățărat pe munti K2 care include o tablă de joc față/verso, tokene și reguli noi. Tabla de joc prezintă al 12-lea cel mai înalt munte din lume cunoscut ca și K3 și acum denumit Broad Peak. 

Jocul Broad Peak oferă 2 misiuni, care sunt bazate pe misiunile istorice ale cățărătorilor polonezi din 1984. Amândouă misiuni au tabla lor diferită. 

Ai nevoie de jocul de bază, K2, pentru a juca. 

Werewolves of Miller's Hollow - The Village
După teribila tragedie New Moon, satul s-a transformat într-un deșert de ruine. Ani mai târziu, un grup de străini curajoși l-au reconstruit cărămidă cu cărămidă, după care au început să-i îndemne pe aventurierii fără casă, să li se alăture acolo. La scurt timp, au început să sosească din toate colțurile țării, primii voluntari. Deși totul părea să reintre pe făgașul normal, vârcolacii nu au întârziat să reapară. 

Notă: The Village este un joc de sine stătător. 

The Adventurers: The Pyramid of Horus
Ascunsă timp de secole în nisipurile egiptene, Piramida lui Horus este scoasă la lumină de un grup de căutători trimis în platoul Abu Rawash. Plină de bogății arheologice, piramida devine repede principalul obiectiv al aventurierilor. Ceea ce ei nu știu este că odată intrat în piramidă, nu mai există cale de întoarcere. 

În acest joc rapid și intens, câștigă jucatorul care reușește să iasă din piramidă cu cea mai de preț comoară. Vei reuși să pui mâna pe comorile neprețuite sau vei fi răpus de pericolele care pândesc la tot pasul? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu