luni, 5 decembrie 2011

Board Game Buzz 5 Decembrie

  • Bătălia pentru Middle Earth poate reîncepe, deoarece cea de-a doua ediție a epicului joc War of the Ring, atât de așteptată de fani, este pe cale să ajungă în magazinele din Statele Unite. Mai mult, italienii, polonezii, spaniolii și germanii se vor delecta cu ediții localizate ale acestei ediții. Editura Ares Games se laudă că ediția a fost îmbunătățită nu numai la nivel grafic, ci și la nivelul regulilor pentru a echilibra mai bine jocul între cele 2 forțe combatante. Regulamentul nou îl puteți găsi aici, iar mai multe detalii despre această ediție, aici.

  • În categoria „jocuri de societate, dar nu chiar”, vă anunțăm că a apărut un board game licențiat Assassin's Creed pentru iOS, pe numele lui Assassin's Creed Recollection, un joc de cărți real-time despre care nu au apărut prea multe detalii în afară de faptul că va fi o modalitate prin care se vor mai arunca câteva detalii despre povestea lui Ezio Auditore. Campanie de 8-10 ore și multiplayer la doar 3 dolari sună excelent, zic eu.
  • În fine, un joc care ne va mai interesa probabil în viitor este Miskatonic School for Girls, un deck-building game (nu dați ochii peste cap!) care vine cu o inovație foarte interesantă, adică abilitatea jucătorilor de a adăuga cărți la pachetele adversarilor în încercarea de a-i înnebuni (la propriu). Jocul este încă pe Kickstarter (pentru câteva ore), și a strâns de 6 ori suma cerută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu