marți, 14 iunie 2011

Cel mai important forum de board games din România se găseşte la o altă adresă

În cazul că n-aţi observat redirecţionarea pe care v-o face automat browserul atunci când intraţi pe vechea adresă a Forumului, trebuie să știți că poate cea mai importantă resursă de board games din România are o casă nouă. Diferența față de noul domeniu este aceea că nu mai are niciun fel de afiliere la magazinul boardgames.ro sau la vreun alt magazin din industrie.
Le-am solicitat un punct de vedere celor care se ocupă de forum, adixor și Chuckila, care ne-au spus că dezlipirea de situl pe care s-a lansat forumul nu a fost rezultatul vreunui diferend cu cei de la boardgames.ro, ci o dorință mai veche a celor care se ocupă de forum. Astfel, forumul intră prin această schimbare într-o nouă etapă a existenței sale, o etapă cu o mai mare deschidere către noi posibilități și asocieri. Bravo lor!

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru anunt si pentru popularizarea acestei schimbari. Intr-adevar, desi casuta oferita pe parcursul ultimului an si jumatate de boardgames.ro a fost foarte calduta si primitoare - multumiri multe din glasuri de copiid :D - am decis sa mergem pe cont propriu mai departe pentru diversificarea si dezvoltarea accelerata a site-ului si impreuna cu el, a acestui hobby, la care si blogul tau isi aduce contributia din ce in ce mai mare! Multa bafta si vizitatori cat mai multi si voua!

    adixor

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca forumul nu sta pe loc, nu e un domeniu care are voie sa stea pe loc, avand in vedere potentialul. Sper sa aveti si voi si eu succes in continuare, iar eu sunt mai mult decat bucuros sa contribui pentru ca jocurile de societate sa fie disponibile pe un raft cat mai mare in Carrefour.

    RăspundețiȘtergere