miercuri, 5 octombrie 2011

Board Game Buzz 5 Octombrie

  • S-au decernat premiile International Gamers Awards, în cadrul cărora au votat pasionații de board games. Nu cred că e cazul să vă mai spun cine a câștigat trofeul de cel mai bun joc, iar trofeul pentru jocuri de 2 jucători a fost câștigat de un joc foarte interesant, A Few Acres of Snow.

  • Digitalizarea jocurilor de societate continuă. S-au anunțat pentru la anul edițiile software ale jocurilor Dominion și Race for the Galaxy, nu se știe încă pentru ce platforme, dar banii tuturor ar trebui să fie cel puțin la început pe iOS.
  • Rio Grande Games are câteva jocuri și expansiuni în tolbă pentru această lună. În primul rând, avem Power Grid: First Sparks, o reimplementare a Rețelei Energetice în Epoca de Piatră, apoi avem extensia pentru jocul original, Power Grid: The Robots care promite să facă jocul mai prietenos în 2 jucători și Stone Age: Style is the Goal, o expansiune care implementează manufactura și comerțul de bijuterii în cel mai cunoscut joc al Epocii de Piatră.
  • La Essen va fi lansată mini-expansiunea Small World Tunnels, a cărei principală țintă este interconectarea celor 2 jocuri, Small World și Small World Underground, astfel încât jucătorii să poată juca cu ambele table în același timp. Expansiunea ni se promite a fi gratuită.
  • S-a stabilit pentru 28 octombrie data de lansare a jocului Kingdom Builder, semnat de tăticul Dominion, Donald X. Vaccarino. Jocul sună extrem de interesant, titlul fiind mai mult decât grăitor, vă veți dezvolta regatul cu ajutorul unei table modulare care va avea 9 tipuri diferite de teren, veți întemeia așezări și veți câștiga aur în funcție de priceperea voastră.
  • Expansiunea Ticket to Ride: Asia a devenit disponibilă pentru precomandă pe site-ul Days of Wonder, aici. Expansiunea va introduce harta continentului asiatic, plus o versiune a aceleiași hărți pentru jucat în echipe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu