vineri, 20 iulie 2012

Dominion în limba română - Prezentare componente

Dominion în limba română este disponibil de astăzi datorită efortului echipei din spatele Cutia.ro! Noi am pus mâna pe un exemplar d-abia scos de la tipar și ajuns în România din țara de origine și putem spune doar atât: excelent!


Ediția românească a celebrului joc semnat de Donald X. Vaccarino și apărut inițial în anul 2008 în primul rând arată la fel de bine ca ediția în limba engleză pe care o aveți majoritatea pe rafturi. În al doilea rând, componentele se ridică la aceeași calitate, lucru care nu ar avea de ce să vă surprindă, întrucât a fost realizată în colaborare cu Rio Grande Games în Germania.

Pentru cei care încă nu sunt familiarizați cu jocul, Dominion este unul dintre cele mai mari hituri din istorie în privința jocurilor de societate. Succesul lui extraordinar a fost reprezentat atât de decernarea premiuluiSpiel des Jahres în 2009, cât și de vânzările enorme pe care a reușit să le atingă în acești ani. Este un joc pentru 2-4 jucători, care durează în medie cam 30 de minute și care se laudă cu o enormă rejucabilitate datorită celor 25 de pachete de cărți de regat, dintre care se folosesc doar 10 într-o partidă. Vă dați seama câte combinații diferite pot ieși între aceste cărți, nu? Mai multe detalii cu privire la părerea noastră despre acest joc puteți găsi în prezentarea de aici.

Ei bine, frumusețea jocului de Dominion ne-a bucurat pe foarte mulți în acești 3-4 ani de când îl putem cumpăra și în România. Și, într-adevăr, este un joc pe care îl prinzi repede și care are priză la foarte mulți oameni. Numai că toate că cărțile din Dominion au foarte mult text pe ele, nefiind potrivit decât pentru cunoscătorii de engleză. Asta până acum. Pentru că ediția românească a Dominion poate fi jucată cu oricine, marcajul cu 8+ de pe cutie aplicându-se în sfârșit și la noi în țară. Eu zic că acest joc, în ediția românească, are toate șansele să devină cel mai jucat joc din colecția voastră.

Dominion în limba română poate fi cumpărat la un preț foarte bun de pe site-ul cutia.ro.

Cum eu am vorbit suficient, voi lăsa pozele să vorbească de la sine:












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu