vineri, 6 iulie 2012

Ce Jucăm Joi? - 12 iulie, la noua Ceainărie Tabiet

Maaaaree vesteee maaaaree! Ceainăria Tabiet se reînnoiește și schimbă cartierul (noua adresă)! Aceeași selecție grozavă de jocuri, aceleași sandvișuri delicioase și aceeași atmosferă relaxată. Dar o nouă locație, mai aerisită și mai ales cu terasă.


Noi vom fi acolo, părtași la redeschiderea Ceainăriei, cu o nouă întâlnire marca „Ce Jucăm Joi?”. Tema întâlnirii de pe 12 iulie va fi JOCURILE DE LICITAȚIE. Așa cum vă prezentam aici, licitația este un mecanism foarte întâlnit în sfera board games, pentru că mulți dintre jucători sunt familiari cu el de la Monopoly și pentru că simulează foarte bine condițiile economice.


În fine, o să ne delectăm cu jocuri unul și unul, de la simpaticul For Sale, proaspătul Chicago Express, cunoscuta Rețea Energetică, clasicul El Grande, ameritrashul Rex: Final Days of an Empire și mai ales marele hit A Game of Thrones: The Board Game (second edition). Pe lângă astea, mai găsiți în Ceainăriee jocuri de licitație ca Santiago, Power Grid: Factory Manager sau Cleopatra and the Society of Architects. Și, cine știe?, poate aveți plăcerea să vă delectați la un joc de Bridge.

Orice joc ați alege, de licitație sau nu, vă așteptăm cu drag!

Pentru rezervări, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0722.525.963.

Altele: Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu