miercuri, 27 iunie 2012

Noutăți Lex Hobby Store - iunie

Eu vara nu m-opresc din jucat, ca să parafrazăm cel mai difuzat cântec pe la radiouri. Așa că bunătățile pe care Lex Hobby Store le pune pe tarabă sunt extrem de bine venite. Iacătă-le:

În board game-ul Fortress America, Statele Unite trebuie să se apere de 3 armate care încearcă să le invadeze: Asian People's Alliance from the West, Central American Federation from the South, și Euro-Socialist Pact from the East. Jucătorii joacă cu Statele Unite și se chinuie să se protejeze sau iau rolul unuia dintre invadatori.

Dacă invadatorii cuceresc un număr de teritorii atunci apărarea SUA cade. Dacă rezistă un timp, SUA câștigă și alungă invadatorii.

Jocul Fortress America se joacă în runde în care jucătorii își mută forțele în teritorii inamice și se luptă. În schimb, experiența de joc este diferită de fiecare parte. SUA trebuie să mânuiască cum trebuie laserele imense, arme de distrugere în masă. În plus, atunci cand hovertanks, elicoptere, bombardiere sau infanteria SUA sunt distruse și scoase de pe hartă, apar trupe de guerilă. Jucătorul SUA trebuie să se apare pe 3 fronturi.

Invadatorii trebuie să ramana agresivi constant. Obiectivul lor este să captureze 18 din cele 30 de teritorii.



Un regizor de filme cu influență face o rulare a ultimului său film în casa lui abandonată, Whale Manor, iar tu ai fost invitat. Există o chestiune: Whale Manor este bântuită de spiritele actorilor morți. Acest joc este o extensie a jocului Mansions of Madness, jocul de bază fiind necesar pentru a o putea juca.






Dixit Journey este o nouă versiune a deja celebrului Dixit, având același mod de joc. El diferă însă puțin față de cel original având un sistem de punctaj mai simplificat în care jucătorii nu trebuie să mute piese.





Dark Rages este o nouă extensie pentru jocul de deck-building competitiv Nightfall și aduce un set de cărți complet noi și puteri speciale printre care noi vampiri, vârcolaci, hunters și ghouls.

Dark Rages introduce și noile cărți Avatar care te lasă sa customizezi deck-urile mai mult ca niciodată.


Alte noutăți la Lex Hobby Store (click pe linkul de sub poză pentru a ajunge la ele):
Lord of the Rings: Nazgul
Talisman: The Blood Moon
Quarriors: Quarmageddon
Princes of Florence
Village
Scary Tales: Little Red vs. Pinocchio
Infiltration

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu