miercuri, 21 martie 2012

Board Game Buzz 21 Martie

  • Fanii jocului de PS3, Uncharted, vor fi foarte bucuroși să afle că în iunie este așteptat board game-ul cu același nume. Nu se știe mare lucru despre jocul de societate, decât că, evident, va fi foarte fidel jocului video în care trioul Nate Drake, Elena Fisher și Victor Sullivan călătorește în jurul lumii pentru a descoperi diverse mistere istorice, în stilul Indiana Jones.

  • Un joc care sună interesant găsit prin peregrinările mele virtuale este Pizza Theory, un joc pentru 2-3 jucători mai degrabă abstract despre pusul de toppinguri pe pizza. Autorii se laudă că jocul nu are deloc noroc și că e foarte rapid (cam 15 minute).
  • Iubitorii de Saboteur îl pot încerca online, pe site-ul Board Game Arena.
  • Un alt joc care, poate, ar trebui să primească mai multă atenție din partea voastră este cea de-a doua ediție a Omen: A Reign of War. De ce? 2 jucători, 30 de minute, o medie de 7.8 pe BGG. Mai pe larg, Omen este un joc de cărți în care 2 frați, fii ai lui Zeus sunt trimiși să distrugă 2 orașe (zeii ăștia...) într-o competiție în care să-și demonstreze supremația. Jocul arată foarte frumos și pare genul de joc care merită avut pe raft pentru serile în care partenerul/partenera nu au chef de ceva foarte consistent. A, era să uit: e de așteptat începând cu luna viitoare. 
  • Ca să vedeți că jocurile de societate nu sunt chiar un domeniu ignorat, priviți această serie de reclame la Toyota făcute pentru SUA (pentru cine nu știe jocul, link aici).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu