marți, 17 ianuarie 2012

Noutăți de la Lex Hobby Store - ianuarie 2012

Semne bune anul are la Lex Hobby Store. Iar aceste semne se concretizează prin câteva noutăți numai bune de încercat în zilele friguroase de ianuarie:

O poveste despre lucrul în echipă și trădare.

Jocul Dungeon Run este un joc de trecut printr-un dungeon plin de monștri și capcane. Fiecare jucător controlează un erou cu abilități unice, puteri ce pot fi îmbunătățite și customizate pe parcursul jocului. Jucătorii pot lucra împreună ca să facă față creaturilor din dungeon, sau pot să trădeze și saboteze unul pe altul. În ultima cameră din dungeon este o creatura puternică (boss) care are o comoară mare. Ucide boss-ul, fură comoara și fugi afară din dungeon în timp ce prietenii tăi încearcă să te oprească. Un singur erou poate
scăpa cu Summoning Stone

Board game-ul Dungeon Run are harta modulară ceea ce face fiecare dungeon diferit, la fel ca și monștrii pe care îi vei întâlni. 8 eroi diferiți adaugă rejucabilitate.


Prima extensie deluxe pentru The Lord of The Rings The Card Game, Khazad-dûm te duce pe tărâmul antic al dwarfilor cu 165 de cărți noi (3 copii ale fiecărei cărți), include noi scenarii, noi encountere, eroi, aliați, atașamente și evenimente.

De la orci și troli la ringwraiths și dragoni, Middle-Earth este o lume bogată și care se extinde, plină de creaturi fantastice. În timp ce te aventurezi în tărâmul antic al dwarfilor, Khazad-dum, vei intra într-un loc al Middle-Earth-ului departe de locurile și creaturile ce le-ai văzut în jocul de bază. Tunele întunecate pline cu goblini și cu bifurcații în care dacă te duci greșit vei ajunge în locuri unde vei întâlni creaturi mai vechi și mai periculoase decât orcii.

Pe lângă moduri de joc noi, extensia Khazad-dum include 9 noi encountere. Aceste seturi când sunt combinate în deck-ul de encounter (după reguli), fac cele trei noi scenarii.

NOTĂ: Ca să poți juca scenariile ce o să apară din următoarea serie de adventure packs, "Dwarrowdelf Cycle", vei avea nevoie de acest set.


Din scaunele lor de putere din Casterly Rock, scaune ce valorează aproape la fel de mult ca The Iron Throne în bani și influență, bogații și puternicii lorzi ai casei Lannister își ridică bannerele spre război. 

Extensia Lions of the Rock este a 6-a extensie deluxe pentru jocul de cărti A Game of Thrones, care aduce 165 de cărți noi ce adaugă noi opțiuni pentru deck building.

Cărțile incluse în extensia Lions of the Rock aprofundează puterea existentă a casei Lannister și adaugă noi strategii de joc. Ce formează baza extensiei Lions of the Rock sunt membrii casei Lannister: nemilosul Tywin, periculoasa regină Cersei, ucigătorul de regi Jamie și Tyrion. 

În joc, fiecare Lannister reprezintă un mod diferit de a câștiga, în jurul căruia se poate construi un întreg deck, de la sinergia lui Tyrion cu Clansman trait, la puterea lui Tywin dată de cât mai mulți bani pe faza de Dominance, la abilitatea lui Cercei de a prelua puterea de fiecare dată când câștiga challenge of intrigue (care merge foarte bine cu noua The Power Behind the Throne agenda). Separat, cei din Lannister sunt puternici. Împreună, devin aproape de neoprit.


Brotherhood Without Banners introduce jucătorilor o noua forță de aliați care pot suplimenta forțele de bază a unei case, ca Stark sau Lannister din setul de bază. Cu noi unități, 4 noi scenarii, noi cărți, noi comandanți și altele, această extensie va aduce mare varietate jocului.

Aliază-te cu trei noi comandanți, care au jurat să protejeze oamenii contra celor ce vor să îi răneasca: Lord Beric Dondarrion, Anguy "the Archer" și Thoros of Myr. 

Unitățile din The Brotherhood continuă trendul miniaturilor deschise la culoare. În schimb, față de restul extensiilor, nu conține bannere, deoarece acești războinici nu răspund în fața nimănui. Ele nu se activează după regulile standard ci după o nouă mecanică: Brotherhood Tokens.

Această extensie conține și cuvinte cheie noi ca Call to Arms și Scrapper. Call to arms reprezintă abilitatea Brotherhood-ului de a incita localnicii să îi ajute în luptă. Scrapper este abilitatea a unităților încăpățânate care sunt agresive chiar și când se apără.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu