marți, 28 februarie 2012

Noutăți la Lex Hobby Store - februarie

Prietenii de la Lex Hobby Store și-au mai făcut loc pe rafturi și ne mai răsfață cu câteva noutăți și acum, la sfârșit de februarie. În plus, dacă intrați pe site-ul lor, veți avea surpriza să vedeți un nou layout, mult mai aerisit și mai curat.


În board game-ul Wiz-War, vrăjitorii duc lupte bazate pe vrăji într-un labirint de sub pământ. Câștigă furând comorile altor vrăjitori și ducându-le înapoi în baza ta sau doar prin eliminarea altor vrăjitori.

Ediția din 2012 păstrează tot farmecul jocului inițial apărut în 1983 adăugând mai multe elemente de joc.

Conține:
- regulament
- 4 plăci sector
- 4 figurine wizard
- 4 baze pentru figurine
- 5 figurine wizard transformat
- 4 life dials
- 137 bucăți de carton
- 168 cărți magic
- 1 zar D4
- 4 portaluri

Jocul Nexus Ops este un wargame SF ușor spre mediu. Harta este modulară, diferită la fiecare joc. Jucătorii controlează corporații futuriste care se luptă una cu alta pentru controlul lunii Rubium Ore. Câștigând lupte și făcând misiuni, jucătorii strâng puncte.

Unitățile sunt rase de extratereștrii care au statusuri asemănătoare unităților din jocurile Axis & Allies. Combatul este și el similar. Jucătorii care pierd lupte sunt compensați cu cărți energize care îi vor ajuta mai târziu, cu puteri speciale. Primul care ajunge la limita de scor, câștigă.

Conține:
- 164 de figurine din plastic
- 90 de cărți
- 98 de tokene
- 16 tile-uri de hartă
- 1 monolith hex
- 4 cărți referinta
- 8 zaruri
- manual

Acest deck este un nou set de cărți pentru board game-ul Agricola. Cele 60 de cărți "minor improvement" și cele 55 "occupation" sunt despărțite în 5 mini-deck-uri create special pentru campionatul din Viena 2011.

Joaca Agricola cu o nouă temă. Descoperă Olanda - o țară mică cu mori de vânt, brânza și lalele.  Cele 60 de cărți "minor improvement" și cele 60 "occupation"  pot fi jucate ca stand alone sau combinate cu alte deck-uri.

2 comentarii:

  1. " cele 55 "occupation" sunt despărâite în 5 mini-deck-uri "


    ..adica cum? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Din detaliile de pe BGG, extensia are 5 deck-uri separate, din care jucatorii isi aleg unul si decarteaza din el pana la 7 carti. Asta in regulile de campionat. In jocul normal, pot fi combinate dupa bunul plac.

    RăspundețiȘtergere