luni, 27 februarie 2012

Board Game Buzz 27 Februarie

  • Un joc care, cel puţin tematic, mi-a atras atenţia este 1969, nume sub care va apărea la editura Cranio Creations o punere în scenă a cursei spaţiale care a început la mijlocul secolului trecut şi s-a încheiat în 1969, la prima aselenizare. Din detaliile iniţiale, jucătorii vor putea juca cu URSS, SUA şi cu naţiuni ale Europei într-o cursă spaţială de 30 de minute în 2-5 jucători. Alte jocuri pe care aceeaşi editură le va lansa pe piaţă anul acesta: Pimp My Park (un joc în care va trebui să vă construiţi propriul parc de distracţii), Mutatio (un joc care ia în piept evoluţionismul, jucătorii trebuind să creeze speciile cele mai rezistente) şi Flies! (un joc în care jucătorii se vor bate în muşte).

  • Pentru fanii 7 Wonders, grăbiţi-vă! Mai aveţi doar până mâine ca să înscrieţi în concursul de pe pagina de Facebook a producătorului pentru a putea da o sugestie pentru cartea Semiramidei. Puteţi decide ce putere să aibă această carte care va fi inclusă în expansiunea 7 Wonders: Cities.

  • În categoria ştirilor "$$$", includem pe aceea că pe la finalul anului sunt aşteptate atât Monopoly: World of Warcraft, cât şi Risk: StarCraft (aici).

  • La Cannes, s-au anunţat jocurile anului în Franţa (As d'Or). Marele câştigător a fost Takenoko al lui Antoine Bauza (mintea din spatele 7 Wonders). Premiul Juriului a mers la Sherlock Holmes: Consulting Detective, Zwerg Riese a câştigat premiul pentru cel mai bun joc pentru copii, iar Olympos a câştigat premiul pentru cel mai bun joc nou din 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu