vineri, 29 martie 2013

Tabletop Day prin România

La inițiativa celor de la Geek & Sundry, ziua de 30 martie 2013 a fost declarată International Tabletop Day, adică ziua internațională a jocurilor de societate, ca să fie ca la noi. Remarcabil e că foarte multe dintre magazinele din România s-au raliat la această inițiativă și anunță pentru mâine foarte multe evenimente. Iată-le:


Lex Hobby Store propun o zi în care e liber la board games în magazinul lor. Pe pagina de Facebook a evenimentului de mâine e invitată toată lumea să se înscrie la sesiuni de joacă serioasă ori la concursuri haioase de diverse jocuri de petrecere. Lexii vă așteaptă de la 8 dimineața la 7 seara într-un eveniment în care promit multe surprize.

Lords of the Boards ne promit un eveniment foarte complex  începând cu ora 14, în clubul Ludic. Pe lângă o listă de câteva zeci de jocuri pe care le puteți încerca la eveniment, cei de la LOTB anunță un concurs de Android: Netrunner, unul de Tzolk'in și unul de Saboteur, ca să aveți din ce alege, toate cu premii. Detalii despre eveniment, găsiți pe pagina lui de Facebook.

East European Comic Con

Cutia.ro ne anunță că îi vom găsi la evenimentul East European Comic Con, primul eveniment pentru geeks, din România, în care veți putea încerca toate jocurile lansate până acuma de editura asociată magazinului (Citadele, Urzeala TronurilorDominion și toate celelalte), dar și jocuri mai noi, cum ar fi Urzeala Tronurilor: Jocul de Cărți sau Kingdoms.

Le & Le Games vor fi și ei la EECC, în principal pentru a-și prezenta proiectul lor de board game care reinventează clasicul joc de fotbal cu nasturi. Este vorba de Sectorball - 12 Touches Table Soccer, pe care îl puteți sprijini aici.

Tot la EECC îi vom găsi și pe cei de la Red Goblin, unde veți putea încerca în mod „casual” multe dintre jocurile cele mai cunoscute: Saboteur, Coloniștii din Catan, Ticket to Ride, Dixit Odyssey, Saboteur și multe altele.

Taraba de Jocuri va fi și ea la EECC, unde vă invită la diverse sesiuni de jocuri: Coloniștii din Catan, Star Wars: The Card Game, Star Wars: X-Wing Miniatures Game, Cyclades, Cosmic Encounter, asta în cele 2 zile ale convenției (30-31 martie).

2 comentarii:

  1. Multumim pentru anunt si multumim tuturor celor care au participat :) A fost foarte fain si o gramada de lume. Sper sa repetam distractia cat mai curand :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Noua ne pare rau ca nu am ajuns pe nicaieri, pentru ca Tabletop Day a fost working day pentru mine :( Felicitari tuturor pentru ce ati organizat!

    RăspundețiȘtergere