miercuri, 1 august 2012

Concurs Găinușa Buclucașă la Ceainăria Ceai et caetera (Brașov)

Pasionații de board games brașoveni (și nu numai, că doar Brașovul e la o aruncătură de băț de Capitală), își pot aduce copiii și prietenii la Ceainăria Ceai et caetera pentru a juca un joc de memorie care nouă ne-a plăcut foarte tare și pe care îl recomandăm celor cu copii și nu numai, Găinușa Buclucașă. Prezentarea noastră o puteți citi aici.


Iată ce ne-au transmis organizatorii:
Găinușa buclucașă este un joc pe care orice copil/adult îl poate deprinde foarte repede. Este un joc bazat mai ales pe memoria vizuală, atât de dezvoltată la copii, pentru că necesită asocierea imaginilor de pe cartonașele în formă de ou (cu fața în sus) cu cele de pe cartonașele în formă de hexagon (așezate cu fața în jos). Este un joc distractiv pentru toate vârstele. 
Luni 6 august, la ora 19:00 se va organiza un concurs de Găinușa Buclucașă în ceainăria Ceai et Caetera, str. Latină, nr. 15, Brașov. 
Vino singur sau cu un prieten și testează-ți memoria. Vă vom prezenta regulile jocului și vom trage la sorți așezarea jucatorilor la mese. Câstigatorul va primi un cadou surpriză! 
Pentru a va înscrie vizitați pagina web evenimentul de pe pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/events/265061583607353/
Spor la joacă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu