marți, 22 mai 2012

Coloniștii din Catan Europa - Lansare în Brașov

Am aflat că noul joc în limba română se va lansa și în Brașov. Iată comunicatul:


Luni, 28 mai 2012, ora 19:00 Lumea Board Games si Ideal Board Games te invita la lansarea jocului Colonistii din Catan Europa. Vino singur sau impreuna cu un prieten si incepe o noua aventura cu cel mai nou joc din seria best sellerul-ului Colonistii din Catan – Colonistii din Catan – Europa. Evenimentul va fi organizat in ceainaria Ceai et caetera (str. Castelului, nr. 37, Brasov).

Puteti sa va confirmati prezenta pe facebook http://www.facebook.com/events/392961150745998/

Iti vom prezenta si vei avea posibilitatea sa joci noul board game Colonistii din Catan Europa. La finalul intalnirii, in cadrul unei tombole, va fi extras numele castigatorului unui joc Catan Europa.

Te asteptam sa facem parte din poveste:
“Suntem la sfarsitul evului mediu si Europa este impartita in zeci de regate, tari si imperii. In sud avem orasele italiene, populate cu negustori desavarsiti. In sud-est, Imperiul Bizantin este gata sa cada din cauza otomanilor. In centru, Sfantul Imperiu Roman domina. In vest, Franta si Anglia sunt aproape de colaps din cauza razboiului de 100 de ani. Intotdeauna razboiele au adus profituri uriase celor ce au stiut sa isi creeze avantaj. E timpul ca noi, colonistii din Catan, sa profitam si sa cucerim Europa, nu prin razboi, ci economic. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu