marți, 29 mai 2012

Ce Jucăm joia asta în Ceainăria Tabiet?

După un an de zile în care v-am povestit ...despre board games, pe românește! credem că a venit momentul să ne și cunoaștem, cel puțin cu cititorii din București. Prin urmare vă invităm în Ceainaria Tabiet joi, 31 mai 2012, să ne cunoaștem, să schimbăm impresii și să vedem ce jucăm...


La întalnirile “Ce Jucăm?” este loc pentru toată lumea: începători sau avansați, grupuri deja formate sau pasionați de board games care doresc să cunoască lume nouă.

Dorim ca întâlnirile (da, vor fi mai multe, cel puțin una pe luna) pe care le vom organiza să aibă un caracter aparte, fiecare eveniment de acest fel fiind orientat spre prezentarea și explicarea unor jocuri cu elemente comune (categorii de jocuri, tematică, mecanisme de joc, designer etc).

Joia asta vom începe întâlnirile „Ce Jucăm?” cu Jocurile de cărți.

La jocurile cu cărți” modul de joc se bazează în principal pe un set de cărți de joc ilustrate cu elemente specifice jocului respectiv. Multe jocuri cu cărți conțin elemente ajutătoare (tablă de scor, jetoane, monede etc). Am început cu ele pentru sunt unul dintre cele mai folosite elemente din jocurile de societate moderne (alături de zaruri).

Vom avea jocuri cu și despre cărti pentru toate gusturile, atât pentru începători cât și pentru avansați:
  • Jocuri de cărți de petrecere:  Bang! The Bullet, Dixit, Dixit 2, Dixit Odyssey, Dobble, Fluxx,  Jungle Speed, Let’s Kill, Once Upon a Time,  Păzea de 6!, Saboteur, Saboteur 2,  The Resistance, Ultimate Werewolf,  Werewolves.
  • Jocuri de cărți strategice: 7 Wonders, A Game of Thrones LCG,  Boggle Slam!,  Bohnanza,  Citadels,  Chrononauts, Dominion Intrigue,  Gloom,  King Arthur – The Card Game,  King’s Vineyard,  Letter of Marque, Lost Cities,  Mag Blast, Magic the Gathering,  Uno.
  • Alte jocuri care se bazează pe cărți: Activity, Buzz It!, Castle Panic, Enigma, Mystery Express, Shadows over Camelot.

Dacă aveți propuneri atât pentru această întâlnire cât și pentru întâlnirile viitoare suntem nerăbdători să le ascultăm. La final vom organiza o tombolă pentru participanți, cu premii oferite de gazda întâlnirii, Ceainaria Tabiet.

Pentru rezervări, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0722.525.963.

Va așteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu