joi, 13 decembrie 2012

Board Game Buzz 13 Decembrie

  • Iubitorii de jocuri solo vor fi bucuroși să afle că tocmai ce a apărut pe piață versiunea pentru un singur jucător avid de board games a jocului Archipelago, anume Archipelago: Solo Expansion. Jocul oferă 27 de scenarii diferite, cu durate ce variază între 20 și 90 de minute și în care scorul tău va depinde de cât de repede vei reuși să ajungi la obiectiv.

  • Dacă tot am devenit așa fani Nightfall, nu avem cum să nu vă anunțăm despre teaser-ul din ultimul newsletter al editurii AEG unde apărea doar o poză (probabil coperta) unui posibil nou titlu: Nightfall: Eastern Skies. Bring on the Oriental vampires!
  • Cum nu v-am mai anunțat de ceva vreme despre una-alta, poate v-a scăpat că acum aproape o lună s-au decernat premiile Golden Geek, în urma voturilor de pe BoardGameGeek.com. Cele mai importante rezultate ar fi că Eclipse a câștigat marele premiu (Cel mai bun joc din 2012), dar și pe cel de Cel mai bun joc de Strategie, dar și că King of Tokyo s-a lăfăit câștigând nu mai puțin de 3 premii (Cel mai bun joc pentru copii, Cel mai bun joc de petrecere, Cel mai bun joc de Familie). Toate rezultatele le puteți vedea aici.
  • Wargamer-ii din toată lumea au tresărit la vestea că noua editură Mercury Games a anunțat că va lansa primul lor joc de război, sub numele de The Guns of Gettysburg, semnat de designerul Bowen Simmons (care a mai semnat și Napoleon's Triumph, un wargame foarte cunoscut). Jocul va recrea cea mai mare bătălie din timpul Războiului Civil american, cea de la Gettysburg și va avea atât scenarii care simulează o zi de bătălie, cât și scenariul pentru toate cele 3 zile. Când să-l așteptați: d-abia la vară...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu