sâmbătă, 22 septembrie 2012

Ultimele noutăți de la NSKN Legendary Games

Cum Essen-ul bate la ușă, ca să zic așa, a venit momentul să vă mai spun câte ceva despre ce am aflat de la Andrei Novac, designerul Warriors & Traders, primul joc modern 100% românesc și jocul care a adus și la noi în țară această industrie în plină dezvoltare în alte țări europene post-comuniste.


Ei bine, editura din spatele lui Andrei, NSKN Legendary Games, va fi prezentă la Essen cu 2 titluri despre care ați aflat destule detalii până acum chiar pe acest site. Este vorba de Wild Fun West și Exodus: Proxima Centauri.

Wild Fun West este un joc light economic și de petrecere care se bazează pe mecanismul licitației pentru a introduce jucătorii în atmosfera în care Vestul Sălbatic însuși s-a dezvoltat: haos și agresivitate. V-am prezentat deja 3 articole despre prototipul acestui joc (aici, aici și aici), în 2 stadii ale sale și trebuie să recunosc că d-abia aștept să văd cum a ieșit produsul final.

Cele 2 jocuri, d-abia ieșite de sub tipar

Exodus: Proxima Centauri este un design mult mai ambițios decât WFW, asta și pentru că avem de-a face cu un joc de proporții importante despre explorare spațială, politică și dezvoltare militară. Și cu prototipul acestuia am avut plăcerea să am de-a face într-o sesiune foarte interesantă pe care v-am povestit-o aici.

Ce, cum, când?
Jocurile se află deja pe site-ul Indiegogo.com, un site care sprijină proiectele incipiente. Acolo puteți să precomandați oricare din cele 2 jocuri cu discount, dar și să comandați materiale promoționale, cum ar fi tricouri inscripționate. Pentru mai multe detalii accesați următoarele linkuri:

Dacă vreți să vedeți însă jocurile înainte de a le comanda, echipa de la NSKN vă așteaptă la Essen unde vor fi prezente ambele jocuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu