duminică, 28 aprilie 2013

Ce aşteptăm? - Urzeala Tronurilor - Jocul de cărți (HBO edition)

După ce anul trecut au surprins pe toată lumea lansând Urzeala Tronurilor - Jocul pe tablă, despre care ați citit deja un review complet aici, echipa de la Lineart urmează să scoată pe piață în viitorul apropiat un joc de cărți situat în același univers, respectiv Urzeala Tronurilor, care nu trebuie să fie însă confundat cu primul.


Acesta din urmă este un joc de cărți pentru 2 jucători care reimplementează unul dintre primele Living Card Games, adică A Game of Thrones: The Card Game, un joc care și astăzi, după 5 ani, mai primește expansiuni și mai este jucat de foarte mulți pasionați.

Urzeala Tronurilor va pune față în față 2 jucători care vor controla casa Lannister, respectiv casa Stark în războiul care a început să macine Westeros. Jocul are un pachet fix de 50 de cărți, printre care cele mai cunoscute personaje din serialul HBO, locații și anexe diverse. Pe lângă aceste cărți, jocul are 32 de cărți de intrigă, din care se folosesc doar 14 pe joc și care au rolul de a reprezenta diverse schimbări și evenimente speciale care să modifice cursul jocului.



Pentru cei care sunt interesați de cum va arăta jocul, regulamentul în limba română îl puteți citi pentru prima oară aici (sau într-o filă nouă, aici):



Când va apărea jocul pe piață? Deocamdată nu este foarte clar, însă ce este cert este că jocul a intrat în etapa de producție și trebuie să apară din moment în moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu